Offtrack

Offtrack biedt actieve reizen aan naar bijzondere bestemmingen. Elke reis is uniek en wordt in overleg opgesteld om helemaal aan uw persoonlijke verwachtingen te voldoen.
Er wordt bewust gekozen voor een beperkt aantal groepsreizen met exclusieve programma’s.
Suggesties zijn steeds welkom voor bestaande of nieuwe bestemmingen.

Kris Lippens, oprichter van Offtrack, beschikt over een uitgebreide  reiservaring.
Hij heeft een lange periode in Latijns-Amerika gewoond en gewerkt, waaronder 5 jaar in Sucre, Bolivië. Hier ontstond zijn interesse voor bergen, intussen werden alle grote bergketens in de wereld meermaals bezocht.

Als freelancer organiseerde en begeleidde hij reizen voor verschillende gekende reisorganisaties naar de meest uiteenlopende bestemmingen van Nieuw Zeeland tot Nepal. Naast bergketens zoals de Andes, Himalayas of Karakorum prefereert hij bestemmingen zoals Mongolië, Kamchatka of Tajikistan, met uitgestrekte desolate landschappen.

Dichterbij is hij vaak terug te vinden in de Pyreneeën, de laatste 8 jaar was Spanje zijn thuisbasis.

Langdurige trips hebben hem een ruim inzicht op de wereld gegeven. Hierdoor ontstond een bijzondere kennis die het mogelijk maken reizen op uiteenlopende bestemmingen tot in detail te organiseren.
De groepsreizen die worden aangeboden zijn bestemd voor mensen die plekken willen ontdekken die nog relatief onaangetast zijn.

+32 489 845 216

info@offtrack.be

kris.lippens

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Uw Bericht