Overzicht Noord-Argentinië

Verken het wilde westen van Latijns-Amerika

In Noord-Argentinië vind je sommige van de meest spectaculaire landschappen in Latijns-Amerika terug.
We starten de reis in Mendoza, wereldwijd gekend voor de uitstekende wijnen. We wandelen in de nabijgelegen Andes en proeven de uitstekende wijnen.
In de parken van Ischigualasto en Talampaya word je geconfronteerd met kleurrijke rotsformaties op een gigantische schaal.
We verkennen afgelegen, voormalige mijndorpen, warmwaterbronnen midden in de woestijn en rijden langs desolate landschappen met eindeloze cactussen. In de Andes staan we vlakbij één de hoogste concentraties 6000+ m bergen, waaronder Ojos del Salado, 6893 m, de hoogste vulkaan ter wereld.

In een afgelegen regio van Catamarca bezoek je Andesmeren gevuld met flamingo’s, zie je wellicht vicuñas, en met geluk zelfs een condor. Bizarre steenlandschappen, midden in de woestijn, die je nergens anders ter wereld kan zien vormen ongetwijfeld een hoogtepunt.
Vanuit relaxte dorpen zoals Cafayate of Cachi maken we wandelingen en proeven de regionale wijnen.
In de omgeving van de gezellige regionale hoofdstad Salta zien we rotsformaties met fantastische kleurschakeringen.
In de Quebrada de Humamarca maken we een driedaagse trekking door de nevelwouden en de Andes, ondersteund door een lokaal team.
We sluiten de reis af in de bruisende hoofdstad Buenos Aires.

Een actieve verkenning met iedere dag nieuwe ontdekkingen, zonder onze aandacht te verliezen voor voldoende vrije tijd. Ook het culinaire wordt niet uit het oog verloren.

Programma

Dag 1 – 25.10 Brussel – Buenos Aires

Internationale vlucht vanuit Brussel naar Buenos Aires.

Dag 2 – 26.10 Buenos Aires – Mendoza

Na aankomst in Buenos Aires nemen we aansluitend een binnenlandse vlucht naar Mendoza, hoofdstad van de gelijknamige provincie. Mendoza kent een aangenaam klimaat en is wereldwijd gekend voor de kwalitatief hoogstaande wijnen die uit deze regio komen.
We slapen de komende drie nachten op een rustige locatie aan de rand van de stad.

Mendoza 745m

Dag 3 – 27.10 Maipu

We starten de reis met een leuke fietstocht langs verschillende bodega’s (wijnhuizen) in de streek van Maipu. Maipu is dichtbij Mendoza gelegen en voornamelijk gekend voor de wijnteelt.
We proeven verschillende soorten wijnen, Malbec is veruit de gekendste wijnsoort. Na de lunch aan een bodega bezoeken we de stad Mendoza. Met zijn vijf verschillende plaza’s, brede avenues en relaxte atmosfeer een aangename stad om te verkennen.

Dag 4 – 28.10 Wandeling Andes

Mendoza ligt aan de voet van de Andes, hier ligt o.a. de hoogste berg aan deze kant van de wereld, Aconcagua 6961 m. Een korte rit brengt ons naar de bergen waar we onder begeleiding van een lokale gids een wandeling maken met mooie zichten op de Andes bergketen.
We bevinden ons boven 2500 meter dus het is even wennen aan de hoogte. We genieten van de natuur en de rust, onderweg nemen we pick-nick.
’s Avonds ervaren we in een uitstekend restaurant waarom Argentijns vlees en wijn de best mogelijke combinatie is.
Overnachting opnieuw aan de rand van de stad.

14 km – 5 u wandelen – 600 klimmen/dalen

Dag 5 – 29.10 Mendoza – San Juan

Met onze comfortabele bus, waarover we de rest van de reis zullen beschikken, rijden we in noordelijke richting. We verlaten de provincie van Mendoza en bereiken de provincie van San Juan.
Net zoals Mendoza heerst hier een droog, woestijnachtig klimaat met erg weinig neerslag.
We slapen in een eenvoudig hotel dat strategisch is gelegen voor de parken die we morgen bezoeken.

380 km – 5 u rijden – Ischigualasto 880m

Dag 6 – 30.10 Ischigualasto – Talampaya

Op korte afstand van onze accommodatie ligt het Provinciaal Park van Ischigualasto, ook wel ‘Valle de la luna’ geheten. Een lokale gids loodst ons door dit park waar je bizarre rotsformaties op een grote schaal aantreft. De vele kleurschakeringen maken er een landschap van dat op weinig plekken in de wereld voorkomt. In de omgeving van Ischigualasto ligt het Nationale Park van Talampaya, dat gekend is voor de verticale rotsmuren van een donkerrode kleur.
Hier kunnen we ons eigen voertuig niet gebruiken, de parkautoriteiten verplichten je om in een speciaal 4×4 voertuig het park te bezoeken.
We maken een korte wandeling door een canyon en maken verschillende stopplaatsen die aantonen waarom dit deel van het land het wilde westen van Argentinië wordt geheten.
We brengen de nacht door even ten noorden van Talampaya in het dorp Villa Unión.

340 km – 5 u rijden – Villa Unión 1150m

Dag 7 – 31.10 Villa Unión – Tinogasta

Vanuit Villa Unión, dat in de provincie La Rioja is gelegen, rijden we langs mooie, dorre landschappen en zien heel wat cardón cactussen, die tot 15 meter hoog kunnen worden. We komen toe in Chilecito, een dorp dat vroeger gekend was voor zilver- en kopermijnbouw.
We bezoeken een verlaten mijn, voor deze tijd (1930) was dit een ingenieus bouwwerk van tunnels, kabelbanen en torens.
Na de lunch op de gezellige plaza van het dorp, rijden we verder naar Tinogasta, een klein stadje ten noorden van Chilecito gelegen.
De komende twee nachten verblijven we op een voormalige finca. Een rustgevende plek met zwembad.

295 km – 4 u rijden – Tinogasta 1500m

Dag 8 – 01.11 Seismiles – Fiambalá

We bevinden ons in de provincie van Catamarca, vandaag staat er een topdag op het programma voor bergliefhebbers. We rijden langs uitgestrekte, desolate valleien richting Andes waar we een hoogte van 4300 meter bereiken. Onderweg zien we ongetwijfeld vicuñas, die hier hun habitat hebben. Er bevindt zich hier een grote concentratie bergen van +6000m, waaronder Ojos del Salado, de hoogste vulkaan ter wereld, 6893 meter. Gedurende heel de dag hebben we fantastische zichten op de bergen, overal even fotogeniek.
In deze regio staan nog verschillende oude adobe kerkjes, onderweg bezoeken we er enkele.
De warmwaterbronnen van Fiambalá met zicht op de woestijn vormen de perfecte afsluiter van de dag.

430 km – 5 u rijden

Dag 9 – 02.11 Tinogasta – Antofagasta

Na het ontbijt in de finca zetten we de trip verder in noordelijke richting. We rijden een stuk over de legendarische RN40 die over een afstand van meer dan 5000km start aan de grens met Bolivia en eindigt in de meest zuidelijke stad van Argentinië, Ushuaïa.
Het tweede deel van de dag bestaat uit indrukwekkende landschappen. Condors, poema’s, vicuñas, gordeldieren en flamingo’s leven in dit gebied.
Overnachting in een eenvoudig hostal in het dorp Antofagasta de la Sierra.

400 km – 6,5 u rijden – Antofagasta de la Sierra 3320m

Dag 10 – 03.11 Campo de piedra Pomez

Voor de verkenning van deze regio’s hebben we 4×4 voertuigen nodig. Wegen zijn hier nauwelijks aanwezig en tot kortgeleden waren er zelfs helemaal geen. Mijnbouw voor het gegeerde en kostbare lithium zorgen voor nieuwe wegen in deze afgelegen regio. Hooggelegen meren, gevuld met flamingo’s, en vulkanen domineren het landschap. We bezoeken het beschermd gebied campo de piedra Pomez, een uitgestrekt landschap van witte en beige rotsformaties. Ongezien en uniek in de wereld, deze weinig bezochte en onbekende plek vormt ongetwijfeld een highlight van deze reis.
We rijden nadien verder naar het mooie dorp Cafayate, waar we de komende drie nachten verblijven.

405 km – 6,5 u rijden – Cafayate 1685m

Dag 11 – 04.11 Cafayate

Vandaag doen we het rustig aan in het dorp Cafayate.
Onze accommodatie is een oud koloniaal gebouw, met een tuin en een zwembad.
We verkennen het centrum, de plaza en genieten van de relaxte sfeer die het dorp uitstraalt. In de namiddag biedt het zonlicht de beste kleurschakeringen, een ideaal moment om de nabijgelegen Quebrada de Cafayate te bezoeken.

Dag 12 – 05.11 Wandeling Cafayate

In de omgeving van Cafayate zijn heel wat wandelmogelijkheden. Onder begeleiding van een lokale gids bezoeken we groene valleien, met verschillende watervallen waar zwemmogelijkheden zijn.
We lunchen op een prachtig gelegen hacienda die ook fungeert als bodega.
De omgeving van Cafayate is na de Mendoza regio de gekendste wijnstreek van Argentinië.

Dag 13 – 06.11 Valles Calchaquíes

We rijden verder over de RN40 in noordelijke richting, de route vandaag is grotendeels onverhard.
Het gebied waar we doorrijden heet Valles Calchaquíes, onderweg zien we vele kleurschakeringen, enorme rotsformaties en desolate landschappen.
We bezoeken onderweg verschillende dorpjes en komen in de namiddag toe in Cachi. Dit is zonder twijfel één van de mooiste dorpen van de regio, met een ideaal klimaat.

405 km – 6,5 u rijden – Cachi 2530m

Dag 14 – 07.11 Cachi

We verkennen het dorp, dat allemaal uit witgeschilderde gebouwen bestaat. Na de lunch maken we een wandeling in de omgeving met als eindpunt een bodega. Minder gekend als Cafayate, maar ook in deze regio komt wijnbouw voor.
Tweede overnachting in onze centraal gelegen accommodatie.

8 km – 3 u wandelen – 250m klimmen

Dag 15 – 08.11 Cachi – Salta

Via de cuesta de Obispo, gelegen op 3515 meter, bereiken we Salta, hoofdstad van de gelijknamige provincie. De route loopt door het Nationale Park los Cardones, waar zo ver je kan zien enorme cactussen groeien. We maken verschillende stopplaatsen om de cactussen en omgeving van nabij te observeren.
We overnachten in het centrum van Salta, een aangename stad met verschillende bezienswaardigheden zoals het Museo de Archeología de Alta Montaña. Het geeft je een kijk op de Inca cultuur, meer bepaald over de kind offers die werden gemaakt in de bergen.

165 km – 3 u rijden – Salta 1155m

Dag 16 – 09.11 Salta – Tilcara

Na het ontbijt verkennen we het gezellige centrum van de stad, met heel wat koloniale kerken en rustgevende pleinen. Nadien rijden we verder in noordelijke richting. De cultuur verandert naar de Indiaanse cultuur die meer aanleunt bij de Boliviaanse en Peruaanse.
Onderweg bezoeken we Purmamarca, ook wel 7 colores geheten, kleurrijke bijzondere rotsformaties.
We komen toe in Tilcara, gelegen in de provincie van Jujuy, hier verblijven we op een mooie locatie.
’s Avonds eten we in een uitstekend restaurant.
De komende drie dagen staat er een 3-daagse trekking door de prachtige nabijgelegen nevelwouden op het programma.
Wie dit verkiest kan de trekking overslaan en opteren voor 3 relaxte dagen waar je vanuit het hotel in Tilcara de omgeving verkent.
Met een lokale gids maak je iedere dag een wandeling die max. 4 uur duurt en waar er geen grote hoogteverschillen moeten overwonnen worden.

205 km – 3 u rijden – Tilcara 2465m

Dag 17 – 10.11 Quebrada de Humahuaca trekking

Het gebied waar we ons bevinden heet Quebrada de Humahuaca, dat als Unesco werelderfgoed is geklasseerd omwille van de uitzonderlijke landschappen.
We maken kennis met onze lokale gids en het team waarmee we de komende drie dagen de nabijgelegen bergketen op een actieve manier ontdekken.
Er gaan lastdieren mee voor de bagage die eveneens kunnen gebruikt worden in geval van nood.
We starten aan de Quebrada Seca, waar we klimmen tot Abra de la Cruza, gelegen op 4265m, met mooie panoramische zichten op de top. Een lange, maar relatief eenvoudige afdaling volgt naar Yuto Pampa, waar we kamperen.
Hier hebben we prachtige zichten over de Huairahuasi vallei.

16 km – 7 u wandelen – 900m klimmen/dalen

Kampplaats 3250m

Dag 18 – 11.11 Quebrada de Humahuaca trekking

Na het ontbijt zetten we onze tocht verder. We dalen af tot aan de Huairahuasi rivier waar we een rustpauze nemen voor we klimmen richting Cumbreros. Hier hebben we zicht op de valleien van Molulo en Loma.
Onderweg hebben we geregeld knappe uitzichtpunten. We kamperen aan Xixi Lera.

15 km – 7 u wandelen – 600m klimmen/ 500m dalen

Kampplaats 2850m

Dag 19 – 12.11 Quebrada de Humahuaca trekking

We bevinden ons in een bergregio en wandelen verder naar Huacalera, het eindpunt van de trekking. Onderweg wandelen we door bossen met afwisselende vegetatie. Er wacht ons nog een klim en een lange afdaling. We nemen afscheid van het lokale team dat ervoor heeft gezorgd dat we de trekking op een veilige en comfortabele manier hebben kunnen afleggen.
Een korte transfer brengt ons terug naar Tilcara, waar we overnachten in hetzelfde hotel dat we reeds kennen van dag 16.

14 km – 6 u wandelen – 400m klimmen/ 900m dalen

Dag 20 – 13.11 Jujuy – Buenos Aires

Een korte transfer brengt ons naar de provinciale hoofdstad van Jujuy waar we een binnenlandse vlucht nemen naar Buenos Aires.
De bruisende hoofdstad van Argentinië is één van de boeiendste steden van Latijns-Amerika en een bezoek meer dan waard. We overnachten de komende twee nachten in een koloniaal gebouw in de atmosferische wijk van San Thelmo, waar de tango ontstaan is.

85 km – 1,5 u rijden

Dag 21 – 14.11 Buenos Aires

Buenos Aires is de meest Europese stad van Latijns-Amerika.
We maken een fietstour doorheen de meest gekende buurten zoals de Plaza de Mayo met het Casa Rosada of “Roze Huis”, San Telmo, de typische havenwijk La Boca, de gerenoveerde haven Puerto Madero, en Palermo.

Dag 22 – 15.11 Buenos Aires – Brussel

In de voormiddag bezoeken we het uitgestrekte kerkhof van Recoletta, en lunchen er in de omgeving.
Na de lunch wordt het tijd om terug huiswaarts te keren.
Vanuit Buenos Aires vliegen we naar Madrid.

Dag 23 – 16.11 Aankomst Brussel

Via Madrid arriveren we in Brussel.

Prijs & data

Van                 Tot                  Beschikbaarheid        Prijs

25.10.25         16.11.25            Beschikbaar               3.655 €

Inclusief

 • 2 binnenlandse vluchten
 • Alle overnachtingen
 • Fietsexcursie Buenos Aires
 • Alle transfers en verplaatsingen
 • Nederlandstalige begeleiding
 • Lokale, Engelstalige gidsen
 • Ondersteuningsteam 3-daagse trekking
 • Alle maaltijden
 • Inkom Nationale Parken
 • Luchthaventaksen

Exclusief

 • Internationale vlucht Brussel-Buenos Aires
 • Vervoer naar/van Brussels Airport
 • Verzekeringen (Bijstandsverzekering verplicht)
 • Persoonlijke uitgaven (dranken)
 • Optionele excursies
 • Fooien

Internationale vlucht

Internationale vlucht kan via Offtrack geboekt worden.

Aantal deelnemers

Min. 6 deelnemers / Max. 12 deelnemers

Betaling

Voor het vastleggen van de reis moet een deel van de totale reissom betaald worden.

Voorschot: 1025€
De rest van de betaling wordt 6 weken voor vertrek gestort.

Rek. nr BE77 6108 3300 2042
Btw BE 0655 990 610

Indien je voor een verzekering opteert (aanbevolen) kan dit samen met het voorschot afgerekend worden.

Praktisch

Inschrijvingen en opties

Reisdocumenten

Voor Argentinië heb je een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is bij aankomst.
Je hebt geen visum nodig om Argentinië te bezoeken indien je over de Belgische nationaliteit beschikt.

Transport

Internationale vlucht

Vanuit Brussel via Madrid naar Buenos Aires

Binnenlandse vluchten

Vanuit Buenos Aires naar Mendoza
Vanuit Jujuy naar Buenos Aires

Privévoertuig

Tijdens de gehele reis beschikken we over een eigen, comfortabel voertuig met veel ruimte voor bagage.

4×4 voertuigen

Voor het bezoek aan de Antofagasta de la Sierra regio gebruiken we 4×4 voertuigen

Overnachtingen

Hotels – Finca’s

We slapen tijdens de reis in hotels en finca’s. Doorgaans zijn dit comfortabele plekken, soms met zwembad. In Antofagasta is de accommodatie wat eenvoudiger.

Degelijke tenten

Tijdens de trekking in Quebrada de Humahuaca slapen we twee nachten in degelijke tenten.

 • Toeslag individuele kamer: 725 €

Maaltijden

De Argentijnse keuken is gevarieerd, afhankelijk van de regio. In Noord-Argentinië wordt er veel vlees gegeten.
Ontbijt wordt steeds voorzien op de accommodatie.
Tijdens de wandelingen nemen we een picknick mee.
’s Avonds gaan we telkens op restaurant.
Tijdens de trekking zorgt het ondersteuningsteam voor alle maaltijden

Tijdsverschil

Het is in Argentinië in november 6 u. vroeger dan in België.

Taal

De officiële taal in Argentinië is Spaans.

Klimaat

November is een ideale periode om het noorden van Argentinië te bezoeken.
Stabiel weer, het is nog niet te heet en weinig kans op neerslag.

Gemiddelde temperatuur in oktober:

 • Buenos Aires 26° – 28°C
 • Cafayate 26° – 28°C
 • Mendoza 28° – 30°C

Klik hier voor up-to-date weerinformatie.

Verzekering

Bij Offtrack kan je een annulatieverzekering en/of bijstandsverzekering afsluiten in samenwerking met Allianz Global Assistance. Een bijstandsverzekering is voor deze reis verplicht. Een annulatieverzekering is geen verplichting, maar wordt sterk aanbevolen. Deze verzekering blijft ook geldig tijdens de reis, d.w.z. dat wanneer je de reis moet onderbreken, je op basis van de annulatieverzekering een vergoeding kan ontvangen voor de niet gebruikte reisdagen. Je kan opteren voor een tijdelijke polis, indien je meerdere reizen (ook korte) per jaar maakt kan een jaarpolis interessanter zijn.
Meer informatie over Allianz reisverzekeringen en premies vind je hier

Fysiek niveau

De wandelingen die we maken tijdens de reis duren 3 tot 5 uur met gematigde hoogteverschillen.
Tijdens de 3-daagse trekking leggen we grotere afstanden af en doen we meer hoogtemeters.
De paden zijn doorgaans in goede staat, door de afwezigheid van neerslag vormt modder geen hindernis.
Een goede conditie wordt verwacht voor deze reis.
De trekking is niveau 2/3, de rest van de reis niveau 2
Niveau 2/3
Klik hier voor meer informatie over niveau.

Begeleiding

Engels/Spaanstalige begeleiding
Klik hier voor meer informatie over je begeleider.
Bijgestaan door Engelstalige lokale gidsen bij wandelingen en stadsbezoeken.

Bijeenkomst

Er wordt voor de reis een bijeenkomst georganiseerd om samen het programma te bespreken, en je medereizigers te ontmoeten.

Elektriciteit

In Argentinië worden andere stopcontacten gebruikt dan in België met 220 V.
Je neemt best een universele adapter mee.

Financiën – Budget

De lokale munt in Argentinië is Argentijnse Peso ARS.
Klik hier voor de huidige wisselkoers. Er zijn tijdens de reis overal geldautomaten aanwezig. Het is niet nodig om van thuis USD of € mee te nemen. Check voor vertrek bij je bank of je debetkaart geactiveerd is voor gebruik buiten de EU-zone. Kredietkaarten, MasterCard, Visa in de eerste plaats, worden bijna overal aanvaard.
Reken op zo’n 150€ voor lokale uitgaven, voor o.a. dranken.

EHBO

Medische voorzieningen zijn degelijk in Argentinië.
Een bijstandsverzekering wordt steeds aangeraden, medische kosten kunnen onverzekerd hoog oplopen. Voor wondverzorging wordt gezorgd, voor het overige sta je zelf in. Aanbevolen persoonlijke medicatie: Pijnstillend en koortswerend product, product voor maag- en darmklachten, product tegen insectenbeten- en huidirritaties, zalf voor ontstekingen, kneuzingen, ontsmettende zalf, verbanden.

Gezondheid

Offtrack heeft geen medische bevoegdheid. Voor medisch advies kan je bij je huisarts of het Tropisch Instituut (itg) terecht. Voor deze reis zijn geen specifieke inentingen vereist.

Inentingen voor Hepatitis A, B, tetanus en difterie zijn steeds aanbevolen. Voor de meest actuele informatie rond aanbevolen/verplichte inentingen en voorzorgsmaatregelen per land kan je hier terecht.

Uitrusting

Reistas

Je kan zowel een harde als zachte reistas voorzien, je hoeft niet te besparen op bagage want er is een ruime trailer voorzien. Van Offtrack krijg je een bagagelabel om aan je reistas te bevestigen. Zet hierop je naam, Gsm (+32), en emailadres.

Dagrugzak

Tijdens de dagwandelingen is een dagrugzak voldoende, (minimum 28l). Bij hevige regen is een regenhoes onvoldoende. Voorzie steeds een waterdichte zak (camera, smartphone, paspoort..)

Trekking Quebrada de Humahuaca

Tijdens de trekking draag je enkel een dagrugzak, lastdieren zorgen voor de bagage.

 • Wandelschoenen geschikt voor bergachtig terrein.
 • Lichte wandelschoenen/sportschoenen
 • Muts, handschoenen
 • Eventueel sandalen
 • Wandelkousen
 • Opblaaskussentje (optioneel)
 • Waterdichte jas/broek
 • Fleece/windstopper
 • Wandelbroek
 • Handdoek
 • Short (zwemshort/badpak)
 • T-shirts/hemd(en)
 • EHBO-kit (persoonlijke medicatie)
 • Lippencrème met hoge UV filter
 • Zonnebril
 • Zonnecrème (min. factor 30)/aftersun
 • Pet of hoed
 • Drankfles (min. 1l)
 • Wandelstokken (persoonlijke keuze)

Minder essentieel, maar handig om mee te nemen

 • Slaapzak (Comfort – 0°C), enkel als je voor 3-daagse trekking kiest. Dit kan door de lokale organisatie voorzien worden. (20€/ dag)
 • Slaapmatje (type Thermarest voor verhoogd comfort), enkel als je voor 3-daagse trekking kiest. Dit kan door de lokale organisatie voorzien worden. (15€/ dag)
 • Lakenzak (indien je een slaapzak huurt o.w.v. hygiëne)
 • Reserve batterijen camera
 • Extra memory card
 • Ontsmettende handgel
 • Vochtige doekjes

Tip: scan je paspoort + bankkaarten in en mail ze naar jezelf

Programmawijziging

Onvoorziene omstandigheden, wijzigingen in vluchtschema’s of andere oorzaken kunnen, indien noodzakelijk, tot een wijziging van dagindeling of programma leiden.

Literatuur

Voor kaartmateriaal kan je terecht bij:

Altavia: Antwerpen
Atlas & Zanzibar: Gent
De Reyghere: Brugge
Anticyclone des Açores: Brussel

Korting aankoop outdoor materiaal

Op vertoon van je bestelbon van een Offtrack reis krijg je bij een aantal outdoor winkels 10% korting op alle artikelen.
Klik hier om te bekijken waar dit mogelijk is.

Vlaamse Solidariteit Reisgelden

Offtrack is lid van het VVR en Vlaamse Solidariteit Reisgelden. In geval van financieel onvermogen worden alle gestorte bedragen integraal terugbetaald. Indien u een reis boekt via Offtrack gebeurt dit onder de Belgische wetgeving en onder de bescherming van de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen.

Verlengingen

Alle programma’s werden zorgvuldig voorbereid, het gaat steeds om bestemmingen die zeer goed gekend zijn door Offtrack. Wil je een reis verlengen of aanpassen? Neem gerust contact op, dan bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Foto's

Noord-Argentinië - bergen
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - wandelen
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - bergen
Noord-Argentinië
Offtrack - natuur
Offtrack
Noord-Argentinië - culinair
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - natuur
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - fauna
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - reizen
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - meer
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - bergen
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - natuur
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - culinair
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - wandelen
Noord-Argentinë
Noord-Argentinië - bergen
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - cultuur
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - meer
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - bergen
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - natuur
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - bergen
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - natuur
Noord-Argentinië
Noord-Argentinië - bergen
Noord-Argentinië

Video's