Overzicht Australië

Ontdek de outback van West-en Noord-Australië op een comfortabele en actieve manier

Vanuit Perth vliegen we naar Exmouth, gelegen aan het Ningaloo Marine Park. Hier vind je prachtige stranden, koralen, talrijke kleurrijke vissen, en walvishaaien. Karijini is één van de mooiste Nationale Parken in Australië. We verkennen diepe canyons, verkoelen ons in een ‘rock pool’ en wandelen langs kleurrijke en bijzondere rotsformaties.

Dampier Pensinsula biedt boeiende aboriginal communities.
Cable Beach, met zijn schitterende zonsondergangen en het afgelegen Cape Leveque. The Kimberley vormt een grotendeels ondoordringbaar gebied. We bezoeken de Nationale Parken van Tunnel Creek, Windjana Gorge en Purnululu, en rijden een deel over de legendarische Gibb River Road. Via het relaxte Kununurra gaan we verder naar de spectaculaire Katherine Gorge. In het unieke Kakadu NP, leven o.a. ‘salties’, de grootste krokodillensoort ter wereld, hier eindigen we ons Australisch avontuur.

Vanuit het tropische Darwin vliegen we via Perth terug naar Brussel. 5-daagse verlenging: ‘The Red Center’.
Wandelingen langs rotsformaties aan Kings Canyon en Kata Tjuta. Een zonsondergang meemaken aan Uluru, het absolute symbool van Australië, zal nog lang nazinderen.

Programma

Dag 1 – 02.08 Brussel – Perth

Internationale vlucht vanuit Brussel naar Perth.

Dag 2 – 03.08 Perth

Aankomst Perth, transfer naar ons hotel, dichtbij de luchthaven gelegen. In de namiddag bestaat er de mogelijkheid om Perth te bezoeken, de hoofdstad van Western Australia is een aangename plek om wat tijd door te brengen.

Dag 3 – 04.08 Perth – Exmouth

Binnenlandse vlucht naar Exmouth, gelegen in het uiterste noorden van de Westkust.
We starten onze reis in Ningaloo Marine Park, de mooie stranden doen de lange vliegreis meteen vergeten. We bezoeken verschillende baaien, ideaal om te zwemmen, en maken een wandeling aan Yardie Creek of Mandu Mandu Gorge.
Overnachting in comfortabele accommodatie.

Afstand 180 km – 3 u rijden / Perth – Exmouth 2 u vliegen

Dag 4 – 05.08 Vrije dag Exmouth

Vandaag bestaat ook de mogelijkheid om een optionele tour te boeken naar het Nigaloo Marine Park, snorkeltrips met walvis haaien of Manta Ray zijn enkele mogelijkheden. Een andere mogelijkheid is de optionele excursie naar Cape Range Nationaal Park, dat een aanzienlijk deel van het schiereiland inneemt, o.a. emu’s en grote hagedissen worden hier vaak gespot. Via een circulaire route en verschillende viewpoints krijgen we een mooi overzicht van het park.

Afstand 90 km – 2 u rijden

Dag 5 – 06.08 Exmouth – Karijini NP

Lange transfer die ons naar het binnenland van WA brengt tot aan Karijini National Park, wat voor velen als het mooiste Nationale Park van WA wordt beschouwd. De komende 3 nachten verblijven we in cabines die perfect gelegen zijn midden in het park.

Afstand 700 km – 9 u rijden

Dag 6 – 07.08 Karijini NP

Karijini is een park dat zich langzaam prijsgeeft, rotsformaties, canyons, rivieren en wildlife, waaronder kangoeroes, dragon lizards en roofvogels. Meer dan 800 boom- en plantensoorten maken dit een zeer gevarieerde plek. Joffre en Fortescue zijn slechts één van de vele watervallen die het park rijk is.
We verkennen verschillende canyons en pools.

Dag 7 – 08.08 Karijini NP

Verdere verkenning van dit prachtige park op een actieve manier. Het is mogelijk dat we onderweg enkele malen een rivier oversteken, waterbestendige sandalen zijn hier handig. We bezoeken nog enkele canyons met dieprode kleuren, ’s avonds is de sterrenhemel hier ongeëvenaard.

Dag 8 – 09.08 Karijini NP – 80 Miles Beach

We laten Karijiri NP achter ons en komen aan de noordkust van WA. We overnachten hier in bungalows gelegen aan een mooi strand halfweg naar Broome, waar we na aankomst een wandeling maken. Dit is een ideale plek voor een Australische BBQ.

Afstand 390 km – 5 u rijden

Dag 9 – 10.08 80 Miles Beach – Broome

We rijden verder tot aan Broome, een relaxte plek die gekend is voor Cable Beach. Een zonsondergang meemaken op de rug van een kameel op dit schitterende strand is erg bijzonder.
Overnachting in degelijke bungalows.

Afstand 600 km – 6 u rijden

Dag 10 – 11.08 Cape Leveque

Broome is aan de zuidelijke kant van Dampier Peninsula gelegen.
We rijden naar het uiterste noordelijke punt van het schiereiland via desolate landschappen tot aan Cape Leveque. Hier vinden we indrukwekkende rotsen langs de kust en maken een wandeling.
We maken er een relaxte dag van en genieten van de uitzonderlijke landschappen die je hier terugvindt. Er kan ook gezwommen worden. In de late namiddag keren we terug naar Broome, waar we de avond afsluiten in één van de uitstekende restaurants.

Afstand 420 km – 5 u rijden

Dag 11 – 12.08 Broome – Derby

Het nabijgelegen Malcolm Douglas Wilderness Park biedt de mogelijkheid om ‘salties’ van dichtbij te zien. Dit is de grootste krokodilsoort ter wereld, en de enige soort die zowel in zoet- als in zoutwater kan leven. We rijden verder naar Derby, dat omgeven is door mangroves waar veel krokodillen en watervogels leven.
In de namiddag bezoeken we enkele Aboriginal Art Centers

Afstand 220 km – 3 u rijden

Dag 12 – 13.08 Derby – Fitzroy Crossing

Via de legendarische Gibson road (een gravelroad) rijden we verder, en bezoeken onderweg de Nationale Parken van Windjana Gorge en Tunnel Creek, waar we telkens een korte wandeling maken. In Tunnel Creek wandelen we gedeeltelijk door een rivier.
Overnachting in eenvoudige bungalows in Fitzroy Crossing.

Afstand 260 km – 3,5 u rijden

Dag 13 – 14.08 Fitzroy Crossing – Mable Dawns

Geikie Gorge is een prachtige canyon die optioneel kan bezocht worden per boottocht. Ongetwijfeld spotten we hier heel wat vogels, krokodillen en kangoeroes. Verder langs Highway 1 naar Mable Dawns. Hier overnachten we in safari tenten, gelegen aan de rand van Purnululu National Park. ’s Avonds koelt het hier af, we zetten ons buiten rond een houtvuur om ons op te warmen.

Afstand 260 km – 3,5 u rijden

Dag 14 – 15.08 Purnululu NP

Dit park is opgenomen in de wereld erfgoed lijst, één van de highlights van WA. Bizarre rotstorens uit zandsteen in een bijzondere setting maken van dit park een must see. Slechts 50 km, maar 2 u rijden, een ruige weg die enkel toegankelijk is per 4×4. Via een optionele tour kan het park bezocht worden, we maken verschillende wandelingen in het park. Wie wil kan in de namiddag een helikoptervlucht maken om Purnululu en omgeving vanuit de lucht te zien. ’s Avonds overnachten we opnieuw in safari tenten.

Afstand 100 km – 4 u rijden

Dag 15 – 16.08 Mable Dawns – Kununurra

We rijden verder naar het rustig gelegen Kununurra, dat omgeven is door sandal wood en fruitboomplantages. Aan het enorme Argyle meer, waar we een korte wandeling maken, bestaat de mogelijkheid om een boottocht te maken met een erg fotogenieke zonsondergang.

Afstand 400 km – 5 u rijden

Dag 16 – 17.08 Kununurra – Katherine

We verlaten Western Australia en rijden naar Katherine. Onderweg maken we verschillende stopplaatsen. Northern Territory is een andere Australische staat, en heeft een andere tijdszone, + 1,5 uur. We rijden door een weinig bezocht gebied en laten de uitgestrekte landschappen aan ons voorbijgaan. Er bestaat de mogelijkheid om een optionele boottocht te maken in de nabijgelegen Katherine Gorge, waar je de indrukwekkende rotswanden van dichtbij kan aanschouwen. Er hoort ook een korte wandeling bij. Overnachting in rustig gelegen accommodatie.

Afstand 535 km – 6 u rijden

Dag 17 – 18.08 Katherine – Kakadu NP

Weinig parken kunnen tippen aan de fauna en flora die je in het enorme Nationale Park van Kakadu – 20.000 km2 – aantreft. ‘Crocs’ zijn de bekendste inwoners van het park, daarnaast vind je hier veel vogelsoorten, reptielen, waaronder verschillende soorten pythons, kangoeroes en wallabies.
Overnachting voor de komende 3 nachten in een eenvoudige lodge in het park .

Afstand 260 km – 3 u rijden

Dag 18 – 19.08 Kakadu NP

Het Warradjan Aboriginal Cultural Centre geeft uitstekende informatie over de oorspronkelijke Australische inwoners. We bezoeken verschillende ‘Rock Art’ plekken met eeuwenoude Aboriginal rotsschilderingen. Wie wil kan vandaag een optionele bootexcursie maken die je onder leiding van een deskundige lokale gids tot diep in de habitat van de ‘salties’ brengt.

Dag 19 – 20.08 Kakadu NP

‘Bushwalking’: wandelen langs verschillende wandelpaden laat ons toe de unieke flora van dichtbij te observeren. We sluiten de dag af aan een viewpoint waar doorgaans mooie zonsondergangen te aanschouwen zijn.
Een ideale plek om ons Australisch avontuur af te sluiten.

Dag 20 – 21.08 Kakadu NP – Darwin

We rijden via een andere weg het park uit richting Darwin, waar we de nacht doorbrengen in comfortabele appartementen. Darwin is de grootste stad van Northern Territory, hier vinden we heel wat gezellige bars en restaurants terug.

Afstand 300 km – 3,5 u rijden

Dag 21 – 22.08 Darwin – Perth – Brussel

Een binnenlandse vlucht brengt ons naar Perth, waar we aansluitend een internationale connectie hebben naar Brussel.

Darwin – Perth 3,5 u vliegen

Dag 22 – 23.08 Aankomst Brussel

Aankomst in Brussel vanuit Perth.

VERLENGING RED CENTER

Dag 20 – 21.08 Kakadu NP – Tennant Creek

Vanuit onze lodge rijden we in zuidelijke richting tot aan Tennant Creek. Onderweg komen we verschillende landschappen tegen, bosrijke gebieden, en desolate delen met weinig begroeiing.
Tennant Creek is het enige stadje van enige omvang in een groot gebied, hier brengen we de nacht door.

Afstand 930 km – 9 u rijden

Dag 21 – 22.08 Tennant Creek – Alice Springs

We staan op tijd op om een zonsopgang mee te maken aan Devil’s Marbles, gigantische rotsblokken die midden in de woestijn liggen, een spectaculair schouwspel. Nadien rijden we verder naar Alice Springs, dat in het midden van Australië is gelegen. Alice Springs, een voormalige telegraafpost, geldt vandaag als de toegangspoort tot Uluru.
Hier overnachten we op een leuke plek met een zwembad.

Afstand 510 km – 5,5 u rijden

Dag 22 – 23.08 Mc Donnell National Park

Dichtbij Alice Springs ligt het Nationaal Park Mc Donneel, een mooi park met verschillende pools en rivieren die uitnodigen om te zwemmen. We maken een wandeling in het park en houden hier picknick. In de namiddag is er in Alice Springs nog wat tijd, o.a. om boeiende Aboriginal Art Galleries te bezoeken.

Afstand 140 km – 2 u rijden

9 km – 3 u wandelen

Dag 23 – 24.08 Kings Canyon – Uluru

Via Owen Springs Reserve en Watarrka National Park rijden we naar Kings Canyon. Hier maken we een schitterende circulaire wandeling langs kleurrijke rotsformaties. Nadien rijden we verder naar hét symbool van Australië: Ayers Rock. Uit respect voor de Aboriginal cultuur heet de monoliet nu opnieuw Uluru.

Afstand 645 km – 7 u rijden

Afstand 6 km – 3 u wandelen

Dag 24 – 25.08 Uluru – Kata Tjuta

We maken de ‘base walk’ die rond deze gigantische monoliet loopt 9km, 3 u wandelen. In de namiddag wandelen we door de ‘Valley of the Winds’ aan de unieke rotsformaties van Kata Tjuta. Om de dag af te sluiten maken we een zonsondergang mee aan Uluru.
We zien de kleuren veranderen van oranje naar roze tot rood en donkerrood, een schitterende ervaring.

Dag 25 – 26.08 Uluru – Alice springs

Terugrit naar Alice Springs, we rijden langs eindeloze rode zandlandschappen die het centrum van Australië zo uniek maken.

Afstand 470 km – 5 u rijden

Dag 26 – 27.08 Alice Springs – Perth – Brussel

Binnenlandse vlucht vanuit Alice Springs naar Perth via Adelaide, met aansluitend internationale connectie naar Brussel.

Alice Springs – Adelaide – Perth 4 u vliegen

Dag 27 – 28.08 Aankomst Brussel

Aankomst Brussel vanuit Perth.

 

Prijs & data

Van                 Tot                  Beschikbaarheid        Prijs

02.08.25        23.08.25         Beschikbaar                5.135€

Inclusief verlenging

02.08.25        28.08.25         Beschikbaar                6.375€

Inclusief

 • Binnenlandse vlucht Perth – Exmouth
 • Binnenlandse vlucht Darwin – Perth
 • Alle overnachtingen
 • Eigen minibus + trailer tijdens de reis
 • Nederlandstalige reisbegeleiding
 • Alle maaltijden tijdens de reis
 • Inkom Nationale Parken
 • Luchthaventaksen

Inclusief verlenging            

 • Binnenlandse vlucht Perth – Exmouth
 • Binnenlandse vlucht Alice Springs – Perth
 • Alle overnachtingen
 • Eigen minibus + trailer tijdens de reis
 • Nederlandstalige reisbegeleiding
 • Alle maaltijden tijdens de reis
 • Inkom Nationale Parken
 • Luchthaventaksen

Exclusief

 • Internationale vlucht Brussel – Perth
 • Vervoer naar/van Brussels Airport
 • Verzekeringen (Bijstandsverzekering verplicht)
 • Persoonlijke uitgaven (dranken)
 • Optionele excursies

Internationale vlucht

Internationale vlucht kan via Offtrack geboekt worden.

Aantal deelnemers

Min. 6 deelnemers / Max. 11 deelnemers

Betaling

Voor het vastleggen van de reis moet een deel van de totale reissom betaald worden.

Voorschot: 1695€
De rest van de betaling wordt 6 weken voor vertrek gestort.

Rek. nr BE77 6108 3300 2042
Btw BE 0655 990 610

Indien je voor een verzekering opteert (aanbevolen) kan dit samen met het voorschot afgerekend worden.

Praktisch

Inschrijvingen en opties

Reisdocumenten

Om Australië te bezoeken heb je een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is bij aankomst. Een visum wordt niet verreist, je hebt wel een ETA ‘Electronic Travel Authority’ nodig.
Klik hier om je ETA aan te vragen.

Transport

Internationale vlucht

Vanuit Brussel naar Perth

Binnenlandse vluchten vluchten

Vanuit Perth naar Exmouth
Vanuit Darwin naar Perth
Vanuit Alice Springs naar Perth (verlenging)

Privévoertuig

Tijdens de gehele reis beschikken we over een eigen, comfortabel voertuig met veel ruimte voor bagage.

Overnachtingen

Motels – bungalows – cabins

We overnachten tijdens de reis afwisselend in motels, bungalows, of cabins, steeds met het nodige comfort. Op sommige plekken beschikken we over een keuken en living. Badkamers zijn privé per kamer, of worden door enkele kamers gedeeld, afhankelijk van de locatie. Alle overnachtingsplekken zijn goed gelegen en comfortabel.

Degelijke Safari tenten                                                                  

In Mable Dawns overnachten we in safaritenten. Dit zijn ruime (je kan erin rechtop staan) permanente tenten met bedden en linnen.
Sanitair is hier gedeeld.                                                                        

 • Toeslag éénpersoonskamer: 895€
 • Toeslag éénpersoonskamer inclusief verlenging: 1075€

Maaltijden

We ontbijten steeds aan de accommodatie. Lunch bestaat uit een eenvoudige snack of picknick tijdens de wandelingen. We gaan doorgaans op restaurant, enkele keren koken we gezamenlijk. Een Aussie BBQ kan uiteraard niet ontbreken.

Tijdsverschil

Het is in West-Australië (WA) in augustus 6 uur later dan in België.
In Northern Territory is het 7,5 uur later dan in België.

Taal

De officiële taal in Australië is Engels.
Er zijn nog heel wat Aboriginal talen die door minderheden worden gesproken.

Klimaat

In een enorm uitgestrekt land zoals Australië bestaan uiteraard ook regionale verschillen. De beste periode om het noorden van WA en NT te bezoeken is van juni tot september. De temperaturen zijn aangenaam en het regent zelden. Tijdens de Australische zomer (dec-feb) wordt het in het noorden zeer heet, tot 45°C, en is er overvloedige regen. Gemiddelde temperatuur in augustus:

Exmouth 24° – 26°C
Kununurra 28° – 30°C
Darwin 28° – 30°C

Klik hier voor up-to-date weerinformatie.

Verzekering

Bij Offtrack kan je een annulatieverzekering en/of bijstandsverzekering afsluiten in samenwerking met Allianz Global Assistance. Een bijstandsverzekering is voor deze reis verplicht. Een annulatieverzekering is geen verplichting, maar wordt sterk aanbevolen. Deze verzekering blijft ook geldig tijdens de reis, d.w.z. dat wanneer je de reis moet onderbreken, je op basis van de annulatieverzekering een vergoeding kan ontvangen voor de niet gebruikte reisdagen. Je kan opteren voor een tijdelijke polis, indien je meerdere reizen (ook korte) per jaar maakt kan een jaarpolis interessanter zijn.
Meer informatie over Allianz reisverzekeringen en premies vind je hier

Fysiek niveau

Wandelingen gaan doorgaans over goed begaanbare paden, langs stranden, en canyons. Het kan iets lastiger wandelen zijn over rotsachtige ondergrond.
Wie over een basisconditie beschikt zal deze reis op fysiek vlak vlot kunnen maken.
Niveau 2
Klik hier voor meer informatie over niveau.

Begeleiding

Nederlandstalige reisbegeleiding
Klik hier voor meer informatie over je begeleider.

Bijeenkomst

Er wordt voor de reis een bijeenkomst georganiseerd om samen het programma te bespreken, en je medereizigers te ontmoeten.

Elektriciteit

In Australië worden andere stopcontacten gebruikt als in Europa. Je neemt best een universele adapter mee. Er zal tijdens de reis overal elektriciteit aanwezig zijn.

Financiën – Budget

De lokale munt in Australië is Australische dollar (AUD).
Klik hier voor de huidige wisselkoers. Er zijn tijdens de reis overal geldautomaten aanwezig. Het is niet nodig om van thuis USD of € mee te nemen. Check voor vertrek bij je bank of je debetkaart geactiveerd is voor gebruik buiten de EU-zone. Kredietkaarten, MasterCard, Visa in de eerste plaats, worden bijna overal aanvaard. Reken op zo’n 200€ voor lokale uitgaven, voor o.a. voor dranken.
Optionele excursies zijn hier niet inbegrepen (zie verder).

EHBO

Medische voorzieningen zijn uitstekend in Australië. Een bijstandsverzekering wordt steeds aangeraden, medische kosten kunnen onverzekerd zeer hoog oplopen in Australië. Voor wondverzorging wordt gezorgd, voor het overige sta je zelf in. Aanbevolen persoonlijke medicatie: Pijnstillend en koortswerend product, product voor maag- en darmklachten, product tegen insectenbeten- en huidirritaties, zalf voor ontstekingen, kneuzingen, ontsmettende zalf, verbanden.

Gezondheid

Offtrack heeft geen medische bevoegdheid. Voor medisch advies kan je bij je huisarts of het Tropisch Instituut (itg) terecht. Voor deze reis zijn geen specifieke inentingen vereist.

Inentingen voor Hepatitis A, B, tetanus en difterie zijn steeds aanbevolen. Voor de meest actuele informatie rond aanbevolen/verplichte inentingen en voorzorgsmaatregelen per land kan je hier terecht.

Uitrusting

Reistas

Je kan zowel een harde als zachte reistas voorzien, je hoeft niet te besparen op bagage want er is een ruime trailer voorzien. Van Offtrack krijg je een bagagelabel om aan je reistas te bevestigen. Zet hierop je naam, Gsm (+32), en emailadres.

Dagrugzak

Tijdens de dagwandelingen is een dagrugzak voldoende, (minimum 28l). Bij hevige regen is een regenhoes onvoldoende. Voorzie steeds een waterdichte zak (camera, smartphone, paspoort..)

 • Wandelschoenen geschikt voor bergachtig terrein.
 • Lichte wandelschoenen/sportschoenen
 • Eventueel (waterbestendige) sandalen
 • Wandelkousen
 • Lichte waterdichte jas
 • Fleece/windstopper
 • Wandelbroek
 • Handdoek
 • Short (zwemshort/badpak)
 • T-shirts/hemd(en)
 • EHBO-kit (persoonlijke medicatie)
 • Lippencrème met hoge UV filter
 • Zonnebril
 • Zonnecrème (min. factor 30)/aftersun
 • Pet of hoed
 • Drankfles (min. 1l)
 • Wandelstokken (persoonlijke keuze)

Minder essentieel, maar handig om mee te nemen

 • Reserve batterijen camera
 • Extra memory card
 • Ontsmettende handgel
 • Vochtige doekjes

Tip: scan je paspoort + bankkaarten in en mail ze naar jezelf

Programmawijziging

Onvoorziene omstandigheden, wijzigingen in vluchtschema’s of andere oorzaken kunnen, indien noodzakelijk, tot een wijziging van dagindeling of programma leiden.

Literatuur

Tegenvoeters: Aparte beschrijving van een tocht doorheen het verleden en heden van Australië
Auteur: Bill Bryson

Voor kaartmateriaal kan je terecht bij:

Altavia: Antwerpen
Atlas & Zanzibar: Gent
De Reyghere: Brugge
Anticyclone des Açores: Brussel

Korting aankoop outdoor materiaal

Op vertoon van je bestelbon van een Offtrack reis krijg je bij een aantal outdoor winkels 10% korting op alle artikelen.
Klik hier om te bekijken waar dit mogelijk is.

Vlaamse Solidariteit Reisgelden

Offtrack is lid van het VVR en Vlaamse Solidariteit Reisgelden. In geval van financieel onvermogen worden alle gestorte bedragen integraal terugbetaald. Indien u een reis boekt via Offtrack gebeurt dit onder de Belgische wetgeving en onder de bescherming van de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen.

Verlengingen

Alle programma’s werden zorgvuldig voorbereid, het gaat steeds om bestemmingen die zeer goed gekend zijn door Offtrack. Wil je een reis verlengen of aanpassen?
Neem gerust contact op, dan bespreken we de verschillende mogelijkheden.

OPTIONELE EXCURSIES (Richtprijzen)

Ningaloo Whale Shark

Walvishaaien (whale sharks) zijn de grootste vissen ter wereld. Tijdens deze excursie vaar je in volle zee met een volledige uitgeruste boot met een zeer ervaren crew.
Er gaat een spotvliegtuig mee zodat de kans om walvishaaien te spotten optimaal is. Eénmaal de whale sharks worden gevonden ga je met snorkeluitrusting het water in. Onder begeleiding van een professionele gids krijg je alle kansen om zo dicht mogelijk bij de walvishaaien te komen op een veilige manier.

Prijs 410 AUD

Camel Ride Sunset

Cable Beach in Broome biedt iedere avond spectaculaire zonsondergangen, wie voor deze tour kiest ervaart de zonsondergang van op de rug van een kameel.

Prijs 90 AUD

Malcolm Douglas Wilderness Park

In dit uitgestrekt park leer je meer over de habitat en leefgewoonten van sommige van de meest iconische diersoorten van Australië. Je krijgt o.a. zoutwaterkrokodillen van vlakbij te zien.

Prijs 35 AUD

Geiki Gorge

Eén van de mooiste canyons van WA waar je tijdens een bootexcursie heel wat dieren kan spotten, onder begeleiding van een deskundige gids die ervoor zorgt dat je niets hoeft te missen.

Prijs 50 AUD

Purnululu

Misschien wel het meest bizarre park van WA, eindeloze rotsformaties die op bijenkorven lijken. Via een speciaal 4×4 voertuig rij je tot aan het park waar er verschillende mogelijkheden zijn voor wandelingen.
Je maakt kennis met verschillende types vegetatie en ontdekt een uniek park.

Prijs 339 AUD

Argyle Lake

Dit uitgestrekte meer kan je enkel volledig te zien krijgen als je er een bootexcursie op maakt. Een schitterende zonsondergang met een glaasje Australische schuimwijn vormt de perfecte afsluiter van de dag.

Prijs 95 AUD

Katherine Gorge Cruise

Spectaculaire excursie die je door een diepe canyon brengt. Onderweg maak je ook een korte wandeling om een totaalbeeld van de gorge te krijgen.
Je wordt bijgestaan door uitstekende, lokale gidsen.

Prijs 183 AUD

Yellow Water Excursie

Wil je de  habitat van de salties verkennen, dan is deze bootexcursie wellicht de beste die je in Kakadu NP kan maken. Daarnaast een overvloed aan vogels, en heel wat andere dieren, steeds onder de deskundige begeleiding van een lokale gids

Prijs 90 AUD

Foto's

Australië - Karijiri
Australië
Australië - zonsondergang
Australië
Australië - vleermuizen
Australië
Australië - Kings Canyon
Australië
Australië - Saltie
Australië
Australië - termietenhoop
Australië
Australië -Karijiri
Australië
Australië - Purnululu
Australië
Australië - Exmouth
Australië
Australië - vogel
Australië
Australië - waterval
Australië
Australië - Broome
Australië
Australië - Karijiri
Australië
Australië - buideldier
Australië
Australië - Uluru
Australië
Australië - krokodillen
Australië
Australië - Uluru
Australië
Australië - meer
Australië
Australië - Aboriginal schildering
Australië
Australië - vogel
Australië
Australië - Baobab
Australië

Video's