Ervaringen van Offtrack reizigers

Australië, maar dan anders Marina D.

De Offtrack filosofie indachtig een reis naar West-Australië en de Northern Territory i.p.v. de platgetreden oostkust.
Kris was zo vriendelijk om op aanvraag ook een extensie te  voorzien naar het Rode Centrum om de Uluru te kunnen bewonderen. ‘No worries mate’ is zowat de slagzin in Australië en die van Kris
West-Australië is een aaneenschakeling van bezienswaardigheden waarvan een paar onvergetelijke excursies zoals het zwemmen met walvishaaien en de zonsondergang met bubbels met zicht op Uluru. Een toffe groepsreis met een fantastische groep.

In de voetsporen van The Flying Doctors … Ingrid B. 2016

In 2016 heb ik mijn droom waargemaakt met Offtrack: Down Under ontdekken. Kris heeft zijn handen wel vol gehad met zeven vrouwen. Maar in een ontspannen sfeer heeft hij ons laten genieten van witte stranden, blauwe lagoons, rode zandsteenkliffen, kleurrijke rotsformaties, diepe canyons en adembenemende natuurparken.

Het mooiste rood, dat is Australië! De logies hadden net dat tikkeltje meer. Ook de gezellige restaurantjes met veel lekkers uit de zee waren met zorg gekozen. Ik blijf nagenieten …

No worries mate… Johan B. 2018

No worries mate is de uitspraak van een doorsnee Australiër.  Lay back, relax and enjoy… . No worries ook als je met Kris van Offtrack op pad gaat in dit immense land/continent.

Offtrack staat voor reizen naar minder bezochte landen of regio’s.  Met de nadruk op actief beleven en veelvuldig wandelen.
In Western Australia en de Northern Territory was dat niet anders.
Kris bracht ons afwisselend van de mooiste “must-sees” naar heel afgelegen fantastische plekken.
Een uitgebreid basisprogramma met facultatieve extra’s en toch was er nog ruimte voor onverwachte ontmoetingen of om zelf eens alleen op pad te gaan.

Grote afstanden te overbruggen, maar Kris is een uitstekende driver. Dit deel van Australië is echt top.  Top omwille van de  adembenemende landschappen, de desolate outback, de bijzonder rijke fauna (voor birdwatching is Australië een walhalla) en de avontuurlijke hikingmogelijkheden.

Fijn om West-en Noord-Australië te kunnen verkennen met een doorwinterde begeleider als Kris.
Fijn ook om deze reis te kunnen ondernemen met een kleine en supertoffe groep zielsgenoten. Zelf heb ik al iets van de wereld gezien. Maar no worries… deze reis blijft “lonely at the top” voor mij.

Australië - Baobab
Australië
Australie - Geiki Gorge
Australie
Australië - Karijiri
Australië
Australië - Uluru
Australië
Australië - vleermuizen
Australië
Australië - Aboriginal schildering
Australië
Australië - kamelen
Australië
Australië - zonsondergang
Australië
Australië - Kings Canyon
Australië
Australië - Saltie
Australië
Australië - Uluru
Australië
Australië - krokodillen
Australië
Australië - Purnululu
Australië
Australië - Exmouth
Australië
Australië - vogel
Australië
Australië - buideldier
Australië
Australië - waterval
Australië
Australië - Broome
Australië
Australië - Karijiri
Australië
Australië -Karijiri
Australië
Australië - termietenhoop
Australië