Overzicht Bolivia

Authentieke Andes cultuur op een actieve & comfortabele manier

Bolivia kent het grootste aantal inheemse bevolkingsgroepen in Latijns-Amerika: quechua, Aymara & Guaraní zijn de voornaamste.
We starten de reis in Toro Toro, met zijn diepe canyons, grotten en watervallen een bijzondere plek.
Sucre is één van de mooiste koloniale steden in Latijns-Amerika waar een perfect klimaat heerst.
In de nabijgelegen Cordillera de los Frailes wandelen we naar eeuwenoude rotsschilderingen.
Tarija is wellicht de meest relaxte stad van het land, hier komen de beste Boliviaanse wijnen vandaan.

Via uitzonderlijk mooie landschappen verkennen we uitgebreid het zuidelijke deel van Bolivia.
Bizarre rotsformaties, desolate woestijnen, kleurrijke meren en enorme zoutmeren gaan aan ons voorbij.
Sajama is het hoogste punt van Bolivia, een prachtige regio waar we warmwaterbronnen, meren en spectaculaire berglandschappen verkennen.
We overnachten op Isla del Sol, idyllisch gelegen in het Titicacameer.
Cordillera Real is met voorsprong de grootste bergketen van het land, Condoriri is zonder twijfel één van de knapste delen, hier maken we een 3-daagse trekking.
Weinig steden ter wereld kennen zo’n spectaculaire setting als La Paz, de hoofdstad van Bolivia wordt gedomineerd door de Illimani-berg.
Vladimir zal deze reis begeleiden.

Programma

Dag 1 – 06.10 Brussel – Santa Cruz

Internationale vlucht vanuit Brussel naar Santa Cruz de la Sierra.

Dag 2 – 07.10 Santa Cruz – Cochabamba

Aankomst in Santa Cruz de la Sierra, het commerciële centrum van het land.
Aansluitend nemen we een binnenlandse vlucht naar Cochabamba, in het centrum van het land gelegen. In de namiddag korte verkenning van de stad.
Overnachting in een centraal gelegen hotel.

Cochabamba 2550m

Dag 3 – 08.10 PN Toro Toro

We maken kennis met onze privé bus en de chauffeur die ons tijdens de reis zal vergezellen.
Vanuit Cochabamba rijden we naar het Nationale Park Toro Toro, dat gekend is voor de vele grotten, watervallen en canyons.
In de namiddag maken we met een lokale gids een wandeling naar El Vergel, een indrukwekkende canyon die we tot op de bodem afdalen. Hier vinden we weelderige natuur, watervallen en een rivier.
Overnachting in Toro Toro op een rustige locatie.

130 km – 3,5 u rijden – 4 u wandelen – 300m klimmen/dalen  ToroToro 2450m

Dag 4 – 09.10 PN Toro Toro

Vanuit het dorp Toro Toro wandelen we naar de grot van Umajalanta, waar er ondergrondse rivieren, stalagtieten en stalagmieten te vinden zijn. Zo’n 4,5 km is geëxploreerd, wij bezoeken er een fractie van.
Een boeiende ervaring die ons onderweg langs verschillende dinosaurusrestanten brengt, die veelvuldig in het park voorkomen.

6 wandelen – 200m klimmen/dalen – ToroToro 2450m

Dag 5 – 10.10 PN Toro Toro – Sucre

Een mooie rit brengt ons naar Sucre, samen met La Paz de officiële hoofdstad van het land.
Terwijl het parlement en de meeste overheidsinstellingen zich in La Paz bevinden is o.a. het hooggerechtshof nog steeds in Sucre. Deze compacte koloniale stad kent heel het jaar door een lenteklimaat.
Overnachting in een comfortabel, centraal gelegen hotel.

390 km – 7 u rijden – Sucre 2750m

Dag 6 – 11.10 Sucre

Sucre, ‘La Ciudad Blanca’ – de witte stad, geldt terecht als één van de best bewaarde koloniale steden in Latijns-Amerika. Het is zonder twijfel de mooiste stad in Bolivia met heel wat mooie koloniale gebouwen, pleinen en kerken. We verkennen de stad, enkele boeiende markten, kerken, pleinen en uitzichtpunten.
s’ Avonds eten we in een uitstekend restaurant.

Sucre 2750m

Dag 7 – 12.10 Cordillera de los Frailes

De nabijgelegen bergketen Cordillera de los Frailes biedt heel wat wandelmogelijkheden.
Nabij het kerkje van Chataquila starten we onze wandeling naar Incamachay, waar eeuwenoude rotsschilderingen te vinden zijn. We genieten onderweg van de wijde berglandschappen met panoramische zichten. In de late namiddag vliegen we naar Tarija, waar we de komende 3 nachten verblijven.

12 km – 5/6 u wandelen – 500m klimmen/dalen – Tarija 1855m

Dag 8 – 13.10 Tarija

Tarija is een relaxt stadje, we verkennen het centrum, zijn verschillende pleintjes en koloniale gebouwen. De nabijheid van Argentinië vertaalt zich in een andere sfeer, de vriendelijke bevolking laat ons welkom voelen. In de namiddag verkennen we de omgeving nabij Tarija, die gekend is voor de wijngaarden.

Tarija 1855m

Dag 9 – 14.10 Tarija

In de omgeving van Tarija liggen verschillende spectaculair gelegen watervallen. Chorros de Jurina ligt in een prachtige vallei, die we na een korte rit met ons voertuig bereiken. Verder gaat het te voet via een goed aangelegd pad tot aan een uitzichtpunt waar we de waterval zien liggen.
Wie wil kan tot aan de voet van de waterval gaan door een canyon.
Na een typische lunch bezoeken we in de namiddag een bodega en proeven we uitstekende wijnen die hier verkrijgbaar zijn. ’s Avonds eten we in een restaurant op een aparte locatie waar vlees de specialiteit is.

120 km – 3 u rijden – 2,5 u wandelen – 250m klimmen/dalen
Tarija 1855m

Dag 10 – 15.10 Tarija – Tupiza

Vanuit Tarija rijden we in westelijke richting tot aan Reserva Biológica Cordillera de Sama.
Een afgelegen regio met mooie berglandschappen, enorme zandduinen, en meren waar een permanente kolonie flamingo’s verblijft. Na onze picknick rijden we verder tot aan Tupiza, een wild-west stadje in het diepe zuiden van Bolivia. De komende twee nachten verblijven we op een centraal gelegen locatie.

305 km – 7 u rijden – Tupiza 2850m

Dag 11 – 16.10 Tupiza

Tupiza is vooral gekend voor zijn omgeving, die bestaat uit cactuslandschappen, canyons en indrukwekkende rotsformaties.
Met een lokale gids verkennen we deze regio te voet, wie wil kan optioneel een excursie per paard maken.

4/5 u wandelen – Tupiza 2850m

Dag 12 – 17.10 Reserva Nacional de Fauna Andina Eduardo Avaroa

De komende 4 dagen is het terrein niet meer toegankelijk voor onze bus en maken we gebruik van comfortabele 4×4 voertuigen die toelaten het zuiden van Bolivia te verkennen. Vanuit Tupiza rijden we langs een veel minder bezocht deel van Zuid Lipez, rotsformaties en desolate landschappen gaan aan ons voorbij.
We overnachten in de omgeving van Laguna Verde, een prachtig gelegen meer met groen water dat aan de voet ligt van de vulkaan Licancabur, 5920m hoogte.

Accommodatie 4750m

Dag 13 – 18.10 Zuidwest circuit

Eenzame vulkanen die tot bijna 6000m hoogte gaan, liggen verspreid in deze aparte wereld.
Vandaag bezoeken we ‘El sol de mañana’, enorme krachtige geisers, gelegen op grote hoogte.
Je krijgt de kans om op bijna 5000m een warmwaterbad te nemen.

Accommodatie 4200m

Dag 14 – 19.10 Zuidwest circuit

We zetten onze trip verder en bezoeken kleurrijke meren, o.a. Laguna Colorada, dat zijn naam te danken heeft aan de oranje/rode kleur. Fauna hier bestaat uit guanaco’s, viscachas (een groot knaagdier), vossen, poema’s (die je zelden te zien krijgt), condors, marmotten, flamingo’s en vicuñas.
We maken onderweg verschillende korte wandelingen, en komen langs woestijnachtige landschappen.

Accommodatie 3900m

Dag 15 – 20.10 Zoutvlakten Uyuni

Een eerste kennismaking met de zoutvlakten van Uyuni stelt nooit teleur. Gigantische oppervlakken met zout bedekt, op sommige plekken tot 15m diep. Vandaag bezoeken we o.a. een hotel dat volledig uit zout gemaakt is, Isla de Pescadores, waar we enorme cactussen vinden op een eiland middenin de zoutvlakten, een apart treinenkerkhof, en het dorp Colchani, waar aan zoutwinning wordt gedaan.
We overnachten in een degelijk hotel in het stadje Uyuni, dat aan de rand van de zoutvlakten is gelegen.

Uyuni 3665m

Dag 16 – 21.10 Uyuni – Sajama

We rijden in noordelijke richting tot aan het Nationale Park van Sajama. Hier bevindt zich de hoogste berg van Bolivia: 6542m. Een rit die ons over de Altiplano brengt, een hoogteplateau van gemiddeld 3750m hoog. Droge condities, strakke wind, isolatie en beperkte mogelijkheden tot landbouw zorgen ervoor dat dit een harde regio is om te (over)leven, wat zich vertaalt in de introverte lokale bevolking.
Overnachting in het park in verzorgde accommodatie.

530 km – 7 u rijden – Sajama 3900m

Dag 17 – 22.10 PN  Sajama

Het Nationale Park van Sajama is tegen de grens met Chili gelegen, met schitterende zichten van de omliggende bergen, o.a. Parinacota en Pomerape, beiden + 6000m hoog.
Warmwaterbronnen, geisers, typische fauna, waaronder lama’s en alpaca’s en uiteraard Sajama zelf, maken hier een lonende bestemming van.
In de namiddag wandelen we tot een uitzichtpunt waar we een uitstekend zicht op Sajama hebben.

Sajama 3900m

Dag 18 – 23.10 Sajama – Isla del Sol

We rijden verder in noordelijke richting, voorbij La Paz tot aan Copacabana, gelegen aan het Titicacameer, het tweede grootste meer van Latijns-Amerika (na Lago Nicaragua).
Het wordt als de geboorteplaats van de Inca’s beschouwd en is voor velen een spirituele plek.
We gaan per boot verder tot Isla del Sol, waar we overnachten op een rustig gelegen plek.

415 km – 7,5 u rijden – 1 u varen – Isla del Sol 3800m

Dag 19 – 24.10 Isla del Sol

We maken een wandeling op het eiland, waar we schitterende zichten hebben van de ‘Cordillera Real’, de grootste bergketen van Bolivia die ten noorden van La Paz ligt. We leren een aantal eeuwenoude gebruiken kennen en nemen een typische lunch.
In de namiddag kan je het eiland nog wat verder verkennen of wat relaxen om goed uitgerust te zijn voor de 3-daagse trekking.

Dag 20 – 25.10 Isla del Sol – Laguna Chiarkhota

Na het ontbijt varen we terug naar Copacabana waar ons voertuig ons staat op te wachten om richting Cordillera Real te rijden, waar onze 3-daagse trekking aan het Condoriri massief start.
Een lokaal team zal ons vergezellen zodat iedereen de tocht op een comfortabele manier kan maken, je hoeft enkel je dagrugzak te dragen.
Vanuit Laguna Tuni wandelen we over aanvankelijk eenvoudig terrein, dat weinig hoogteverschil kent.
We komen toe aan onze kampplaats Chiarkhota, dat aan de rand van het gelijknamige meer is gelegen.
Wie wil kan in de namiddag samen met de lokale gids verdergaan tot aan Pico Austria, gelegen op 5200m hoogte. Een steile klim die wordt beloond met panoramische zichten van de omgeving.
De landschappen aan onze kampplaats zijn impressionant, we zijn omgeven door besneeuwde bergtoppen en gletsjers.
Er bestaat de mogelijkheid om vanuit de kampplaats terug te wandelen naar Laguna Tuni, om samen met de chauffeur naar La Paz te rijden. Kies je hiervoor dan worden de 2 overnachtingen in tenten vervangen door 2 extra nachten in La Paz. Dit alternatief houdt in dat je de trekking niet meedoet, maar samen met een lokale gids La Paz en de omgeving in detail verkend. De eerste dag verken je het centrum, de markten, de kathedraal en El Alto, een hoger gelegen stadsdeel (4000m).
De tweede dag bezoek je in de voormiddag Valle de la Luna, bijzondere kleisteenformaties aan de rand van de stad. Na de lunch bezoek je enkele interessante museums en maak je kennis met de best bewaarde koloniale straten van de stad. In de namiddag arriveert de rest van de groep, terug van de trekking.

1 u varen – 135 km – 3 u rijden – 3 u wandelen – Pico Austria 4 u wandelen – 700m klimmen/dalen – Kampplaats 4470m

Dag 21 – 26.10 Laguna Chiarkhota – Laguna Wichu

Na het ontbijt aan onze kampplaats wandelen we richting Aguja Negra, waar we beginnen te klimmen om 2 passen over te steken: Jallayko 5025m, en Tillipata 5000m. We zijn nu uitstekend geacclimatiseerd waardoor dit geen hindernis meer vormt. Het blijft natuurlijk een inspanning, maar die wordt beloond met schitterende panoramische zichten. In de Jistana vallei lunchen we, nadien gaat het verder over een pre-Colombiaans pad dat ons tot aan Laguna Wichu brengt. Onze kampplaats ligt aan de basis van de berg Maria Lloco.

6 u wandelen – 600 m klimmen/ 400m dalen – Kampplaats 4680m

Dag 22 – 27.10 Laguna Wichu – La Paz

Er wacht ons na het ontbijt opnieuw een pas, Milluni 5000m, na een afdaling bereiken we enkele meren die ons tot aan het basiskamp van Huayna Potosi brengt. Deze berg, 6088m hoog, is een populaire klim in de Cordillera Real. Ons voertuig staat ons hierop te wachten om ons naar de luchthaven van El Alto te brengen, voor de vlucht naar Santa Cruz. Overnachting in een comfortabel, centraal gelegen hotel. ’s Avonds eten we in een goed restaurant in het centrum van de stad.

5 u wandelen – 350m klimmen/dalen – 2 u rijden

Dag 23 – 28.10 Santa Cruz – Brussel

Na het ontbijt rijden we naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.

Dag 24 – 29.10 Aankomst Brussel

Aankomst in Brussel

 

Prijs & data

Van                 Tot                  Beschikbaarheid        Prijs

06.10.23         29.10.23         Volzet                          3.975€

Inclusief

 • Internationale vlucht Brussel – Santa Cruz
 • 3 Binnenlandse vluchten
 • Alle overnachtingen
 • Comfortabel privévoertuig 
 • Engelse reisbegeleiding
 • Lokale, Engelstalige gidsen bij wandelingen
 • Alle maaltijden tijdens de reis
 • 4×4 voertuigen zuidelijk Bolivia
 • Inkom Nationale Parken
 • Luchthaventaksen

Exclusief

 • Verplichte verzekering
 • Optionele excursies
 • Persoonlijke uitgaven
 • Dranken
 • Fooien

Aantal deelnemers

Min. 6 deelnemers / Max. 12 deelnemers

Betaling

Voor het vastleggen van de reis moet een deel van de totale reissom betaald worden.

Voorschot: 975€
De rest van de betaling wordt 6 weken voor vertrek gestort.

Rek. nr BE77 6108 3300 2042
Btw BE 0655 990 610

Indien je voor een verzekering opteert (aanbevolen) kan dit samen met het voorschot afgerekend worden.

Praktisch

Inschrijvingen en opties

12 inschrijvingen

4 vrouwen (41, 52, 70, 68)

4 koppels (48-50, 53-63, 67-68, 58-61)

Reisdocumenten

Om Bolivia te bezoeken heb je een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is. Je hebt geen visum nodig als je over de Belgische of Nederlandse nationaliteit beschikt.

Transport

Internationale vlucht

Vanuit Brussel via Madrid naar Santa Cruz
Een maand voor vertrek ontvangt iedereen het E-Ticket.

Binnenlandse vluchten

Vanuit Santa Cruz naar Cochabamba
Vanuit Sucre naar Tarija
Vanuit La Paz naar Santa Cruz

Privévoertuig

Tijdens de gehele reis beschikken we over een eigen, comfortabel voertuig met veel ruimte voor bagage.

4×4 voertuigen

Tijdens de trip in het zuiden van Bolivia beschikken we over degelijke 4×4 voertuigen.

Overnachtingen

Hotels

We overnachten tijdens de reis in de steden in goed uitgeruste hotels of hostals.

Bescheiden accommodatie

Tijdens het 4×4 gedeelte en ToroToro  is de accommodatie eenvoudiger.
Individuele kamers kunnen hier niet steeds gegarandeerd worden.
Het is mogelijk dat er tijdens de trip in zuidelijk er de eerste nacht op meerpersoonskamers wordt overnacht met gedeelde badkamer.

Degelijke tenten

Tijdens de optionele 3-daagse trekking aan Cordoriri overnachten we in comfortabele tenten op basis van 2 personen. Het is mogelijk om over een individuele tent te beschikken, toeslag 45€

 • Toeslag individuele kamer: 495€

Maaltijden

Ontbijt nemen we steeds in de accommodatie of tijdens de trekking aan het tentenkamp.
Lunch bestaat uit een eenvoudige snack of picknick tijdens de wandelingen.
’s Avonds gaan we steeds op restaurant, tijdens de trekking zorgt onze gids/kok voor de maaltijd.
De Boliviaanse keuken kent verschillende regionale gerechten, quinoa, aardappelen en mais zijn vaak in het menu verwerkt.

Tijdsverschil

Het is in Bolivia in oktober 6 uur vroeger dan in België.

Taal

De officiële taal in Bolivia is Spaans. Er zijn nog verschillende veel gesproken Indianentalen, Quechua, Ayamara en Guaraní Maori zijn de meest voorkomende.

Klimaat

De temperaturen zijn mild in deze periode, Cochabamba en Sucre liggen op relatieve hoogte, waar steeds een lente klimaat heerst.
De rest van de reis bevinden we ons bijna voortdurend op + 3500m, ’s nachts kunnen temperaturen onder het vriespunt liggen.
Regen is nooit uitgesloten maar blijft doorgaans beperkt.
Gemiddelde temperatuur in oktober:

 • Sucre 22° – 24°C
 • Uyuni 16° – 18°C
 • La Paz 10° – 12°C

Klik hier voor up-to-date weerinformatie.

Verzekering

Bij Offtrack kan je een annulatieverzekering en/of bijstandsverzekering afsluiten in samenwerking met Allianz Global Assistance. Een bijstandsverzekering is voor deze reis verplicht. Een annulatieverzekering is geen verplichting, maar wordt sterk aanbevolen. Deze verzekering blijft ook geldig tijdens de reis, d.w.z. dat wanneer je de reis moet onderbreken, je op basis van de annulatieverzekering een vergoeding kan ontvangen voor de niet gebruikte reisdagen. Je kan opteren voor een tijdelijke polis, indien je meerdere reizen (ook korte) per jaar maakt kan een jaarpolis interessanter zijn.
Meer informatie over Allianz reisverzekeringen en premies vind je hier

Fysiek niveau

Er wordt gemiddeld tussen de 4 en 6 uur per dag gewandeld tijdens de trekking en de dagwandelingen. De toestand van de wandelpaden is gevarieerd, van gemakkelijk te volgen paden tot meer lastige rotspaden.

De 3-daagse tocht gaat grotendeels over terrein dat goed begaanbaar is, met verschillende passen van + 5000m die steil kunnen zijn. Een degelijke basisconditie is nodig om deze reis op fysiek vlak vlot te laten verlopen.
Zoals beschreven in het programma bestaat er de mogelijkheid om i.p.v. de Condoriri trekking te doen, te opteren voor een uitgebreider bezoek van La Paz en omgeving. Kies je hiervoor dan valt het zwaarste deel van de reis weg, hoef je geen 5000+ m passen te overwinnen en slaap je niet in tenten.
Niveau 2/3
Klik hier voor meer informatie over niveau.

Begeleiding

Engels/Spaanstalige begeleiding
Klik hier voor meer informatie over je begeleider.
Bijgestaan door Engelstalige lokale gidsen bij wandelingen en stadsbezoeken.

Voorbereiding

Er wordt voor deze reis uitzonderlijk geen bijeenkomst georganiseerd. Alle nodige informatie wordt per mail en per post bezorgt.

Elektriciteit

In Bolivia worden doorgaans dezelfde stopcontacten als in België gebruikt met 220 V.
Dit is echter niet overal het geval, om die reden neem je best een universele adapter mee (soms zijn de aansluitingen verschillend). Afgezien van de kampeerovernachtingen zal er overal elektriciteit aanwezig zijn.

Financiën – Budget

De lokale munt op Bolivia is Boliviano (BOL).
Klik hier voor de huidige wisselkoers. Er zijn tijdens de reis overal geldautomaten aanwezig. Het is niet nodig om van thuis USD of € mee te nemen. Check voor vertrek bij je bank of je debetkaart geactiveerd is voor gebruik buiten de EU-zone. Kredietkaarten, MasterCard, Visa in de eerste plaats, worden bijna overal aanvaard.
Reken op zo’n 150€ voor lokale uitgaven, voor o.a. dranken.

EHBO

Medische voorzieningen zijn in Bolivia voldoen niet aan westerse standaard. In de steden zijn aannemelijke ziekenhuizen beschikbaar, in landelijke streken zijn de voorzieningen erg beperkt.
Een bijstandsverzekering wordt steeds aangeraden, medische kosten kunnen onverzekerd hoog oplopen. Voor wondverzorging wordt gezorgd, voor het overige sta je zelf in. Aanbevolen persoonlijke medicatie: Pijnstillend en koortswerend product, product voor maag- en darmklachten, product tegen insectenbeten- en huidirritaties, zalf voor ontstekingen, kneuzingen, ontsmettende zalf, verbanden.

Gezondheid

Offtrack heeft geen medische bevoegdheid. Voor medisch advies kan je bij je huisarts of het Tropisch Instituut (itg) terecht. Voor deze reis zijn geen specifieke inentingen vereist.

Inentingen voor Hepatitis A, B, tetanus en difterie zijn steeds aanbevolen. Voor de meest actuele informatie rond aanbevolen/verplichte inentingen en voorzorgsmaatregelen per land kan je hier terecht.

Uitrusting

Reistas

Je kan zowel een harde als zachte reistas voorzien, je hoeft niet te besparen op bagage want er is een ruime trailer voorzien. Van Offtrack krijg je een bagagelabel om aan je reistas te bevestigen. Zet hierop je naam, Gsm (+32), en emailadres.

Dagrugzak

Tijdens de dagwandelingen is een dagrugzak voldoende, (minimum 28l). Bij hevige regen is een regenhoes onvoldoende. Voorzie steeds een waterdichte zak (camera, smartphone, paspoort..)

 • Wandelschoenen geschikt voor bergachtig terrein.
 • Lichte wandelschoenen/sportschoenen
 • Muts, handschoenen
 • Eventueel sandalen
 • Wandelkousen
 • Waterdichte jas/broek
 • Fleece/windstopper
 • Wandelbroek
 • Handdoek
 • Short (zwemshort/badpak), enkel voor wie graag koud water heeft
 • T-shirts/hemd(en)
 • EHBO-kit (persoonlijke medicatie)
 • Lippencrème met hoge UV filter
 • Zonnebril
 • Zonnecrème (min. factor 30)/aftersun
 • Pet of hoed
 • Drankfles (min. 1l)
 • Wandelstokken (persoonlijke keuze)

Minder essentieel, maar handig om mee te nemen

 • Slaapzak (Comfort – 5°C), enkel als je voor 3-daagse trekking kiest. Dit kan door de lokale organisatie voorzien worden.
 • Slaapmatje (type Thermarest voor verhoogd comfort), enkel als je voor 3-daagse trekking kiest. Dit kan door de lokale organisatie voorzien worden. Kost 15€ / dag
 • Reserve batterijen camera
 • Extra memory card
 • Ontsmettende handgel
 • Vochtige doekjes

Tip: scan je paspoort + bankkaarten in en mail ze naar jezelf

Programmawijziging

Onvoorziene omstandigheden, wijzigingen in vluchtschema’s of andere oorzaken kunnen, indien noodzakelijk, tot een wijziging van dagindeling of programma leiden.

Literatuur

Marching Powder: Verslag van een jonge Brit die o.w.v. drugsmokkel in de beruchte gevangenis van La Paz beland waar alles mogelijk is.
Auteur: Rusty Young

Voor kaartmateriaal kan je terecht bij:

Altavia: Antwerpen
Atlas & Zanzibar: Gent
De Reyghere: Brugge
Anticyclone des Açores: Brussel

Korting aankoop outdoor materiaal

Op vertoon van je bestelbon van een Offtrack reis krijg je bij een aantal outdoor winkels 10% korting op alle artikelen.
Klik hier om te bekijken waar dit mogelijk is.

Vlaamse Solidariteit Reisgelden

Offtrack is lid van het VVR en Vlaamse Solidariteit Reisgelden. In geval van financieel onvermogen worden alle gestorte bedragen integraal terugbetaald. Indien u een reis boekt via Offtrack gebeurt dit onder de Belgische wetgeving en onder de bescherming van de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen.

Verlengingen

Alle programma’s werden zorgvuldig voorbereid, het gaat steeds om bestemmingen die zeer goed gekend zijn door Offtrack. Wil je een reis verlengen of aanpassen? Neem gerust contact op, dan bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Foto's

Bolivia - bergen
Bolivia
Bolivia - wandelen
Bolivia
Bolivia - natuur
Bolivia
Bolivia - rotsen
Bolivia
Bolivia - duinen
Bolivia
Bolivia - wandelen
Bolivia
Bolivia - bergen
Bolivia
Bolivia - meer
Bolivia
Bolivië - Sajama
Bolivië
Bolivia - bergen
Bolivia
Bolivia - cultuur
Bolivia
Bolivia - natuur
Bolivia
Bolivia - bergen
Bolivia
Bolivia - wandelen
Bolivia
Bolivia - bergmeer
Bolivia
Bolivia - bergen
Bolivia
Bolivia - meer
Bolivia
Bolivia - bergen
Bolivia
Bolivia - bergen
Bolivia
Bolivia - bergen
Bolivia
Bolivia - groep
Bolivia

Video's