Overzicht Mongolië

Altai Tavan Bogd – Eagle Hunting Festival

Ervaar de prachtige landschappen en cultuur van ‘The Land of the Blue Sky’.
Vanuit de hoofdstad, Ulaanbator, bereiken we Kharhorin, waar zich één van de belangrijkste kloosters van het land bevindt. De landschappen wisselen voortdurend; restanten van vulkanische activiteiten, hotsprings, steppe, meren en zandduinen. Onderweg komen we kuddes yaks, paarden en kamelen tegen.

We maken een 8-daagse sportieve trekking met indrukwekkende bergzichten doorheen het schitterende Altai Tavan Bogd Nationaal Park.

We wandelen langs meren, besneeuwde bergtoppen en dichte wouden, en maken kennis met een Eagle Hunting familie. Het Eagle Hunting festival, een uniek en fascinerend schouwspel, vormt een mooie afsluiter van deze reis in Mongolië. Nomaden worden steeds zeldzamer op onze planeet, in Mongolië kan je het nomadenleven nog op een intense manier ervaren.

Onderweg slapen we in comfortabele tenten, en Ger kampen. Opmerkelijk is dat in de enorme uitgestrektheid van Mongolië bijna nergens hekken of afsluitingen aanwezig zijn, wat een groot gevoel van vrijheid creëert.

Het avontuurlijke karakter van deze reis maakt ernaar dat onvoorziene omstandigheden, wijzigingen in vluchtschema’s of andere oorzaken, tot een verandering van dagindeling of programma kan leiden.

Programma

Dag 1 – 16.09 Brussel – Ulanbaator

Internationale vlucht vanuit Brussel naar Ulaanbaator.

Dag 2 – 17.09 Ulanbaator – Kharhorin

Aankomst in de Mongoolse hoofdstad waar we worden opgewacht door onze lokale gids en chauffeurs.
We rijden meteen door in westelijke richting.
Na een boeiende rit bereiken we Kharhorin, waar zich het eerste boeddhistische klooster van Mongolië bevindt, Erdene Zuu Khiid.
Overnachting in een Ger kamp aan de rand van Kharhorin.

Afstand 380 km – 5 u rijden – Kharhorin 1900 m

Dag 3 – 18.09 Terkhiin Tsagaan Lake

We rijden verder tot we Terkhiin Tsagaan Lake bereiken, één van de mooiste meren in Mongolië.
Het meer is omringd door niet actieve vulkanen en kraters, in deze regio vinden we heel wat lava terug.
We gaan naar de top van de Khorgo Uul vulkaan en gaan door canyons die vanuit Tarlat naar de vulkaan leiden. De vulkanische krater is 200m breed en 100m diep en is bedekt met bomen aan de achterzijde.

Afstand 280 km – 6 u rijden – Ger kamp 1500 m

Dag 4 – 19.09 Telmen Lake

In westelijke richting gaat onze route verder, we komen o.a. voorbij het dorp Tsontsengel.
In de namiddag bereiken we Telmen Lake, een mooi meer waar veel vogels terug te vinden zijn. Het is gelegen tussen twee verschillende eco systemen: droge- en beboste steppe.
Wouden, zandduinen, bergen, verschillende rivieren en meren bieden een gevarieerd landschap.
Je vindt hier ‘Zambaga’ terug, een zeldzame woestijnbloem.
We relaxen en wandelen aan Telmen Lake.

Afstand 280 km – 6 u rijden – Ger kamp 1500 m

Dag 5 – 20.09 Khar Nuur – Senjit Khad

We rijden verder langs de prachtige landschappen van Mongolië door de Zavkhan provincie.
De wijde en uitgestrekte vlakten doen je wegdromen.
We overnachten in een comfortabel Ger kamp waar een douche welkom zal zijn na een lange dag rijden.

Afstand 380 km – 7 u rijden – Ger kamp 1500 m

Dag 6 – 21.09 Mukart Oasis

We doen het rustig aan op deze bijzondere plek, de Mukart Oasis, die omgeven is door muren van zand en de thuisbasis van verschillende soorten vogels is.
Hier kunnen we de unieke Mongoolse landschappen observeren; een mix van woestijn, grasland en meren.
De Mukhart rivier die de oase deed ontstaan, stroomt verder door de zandduinen door de woestijn en mondt uiteindelijk uit in de grotere Zavkhan rivier.

Afstand 390 km – 6 u rijden – Ger kamp 1400 m

Dag 7 – 22.09 Bayan Nuur & Bor Khyariin Els

De gigantische zandduinen van Khyariin Els behoren tot de grootste van Mongolië. Enkel in de zuidelijke Gobiwoestijn kan je duinen aantreffen die eveneens 300m hoogte overtreffen.
Bayan Nuur (Nuur betekent meer) ligt verborgen tussen de zandduinen.

Afstand 370 km – 6 u rijden – kampeerplaats 1400 m

Dag 8 – 23.09 Airag – Khyaragas Nuur

De regio waar we vandaag doorrijden heet ‘Great Lakes Depressions’, een gebied groter dan België.
Dit semi woestijnachtig landschap ligt ten oosten van de Altaï bergketen, de grootste van het land.
De meren die we hier aantreffen zijn zoutmeren, wat uitzonderlijk is gezien de enorme afstand van enige zee of oceaan. Khyaragas meer is bekend voor zijn mooie meer rand en de afwezigheid van muggen (wat aan andere meren vaak niet zo is).

Afstand 250 km – 6 u rijden – kampeerplaats 1700 m

Dag 9 – 24.09 Khyaragas Nuur – Olgii

Vandaag rijden we naar Olgii, waar we in een comfortabel hotel overnachten. We verkennen in de namiddag het compacte centrum en eten ’s avonds in een goed restaurant.

Afstand 180 km – 4,5 u rijden – Olgii 1710 m

Dag 10 – 25.09 Khurgan Nuur

In tegenstelling tot de rest van Mongolië, waar 90% van de bevolking Khalkh Mongolen zijn, leven in Olgii hoofdzakelijk Kazakken, waarvan de meesten Moslims zijn. Een ruige, spectaculaire weg brengt ons naar het Tavan Bogd Nationaal park. We zetten ons tentenkamp op aan het kristalheldere Khurgan meer.

Afstand 180 km – 5 u rijden – kampeerplaats 2100 m

Dag 11 – 26.09 Trekking Altain mountains

Start van de trekking, onze bagage wordt op de lastdieren geladen (kamelen en paarden). We wandelen via het Khoton meer, en zijn vlak bij de grens met China, ten westen van ons ligt de beboste, met sneeuw bedekte Altai bergketen.

Wandeltijd 6 u – kampeerplaats 2150 m

Dag 12 – 27.09 Bear Valley

We gaan verder via het prachtig gelegen Khoton meer en komen onderweg Kazakse nomaden families tegen. Tijdens de zomermaanden komen ze naar deze streek om hun vee te laten grazen. We nemen thee bij een van de families of lunchen samen, en maken kennis met de gastvrijheid waarvoor Mongolen gekend zijn.

Wandeltijd 5 u – kampeerplaats 2220 m

Dag 13 – 28.09 Altai bergpas

Vandaag trekken we de Altai bergketen in en steken een pas over van 3150 m met panoramische zichten over de Altai bergketen. In dit gebied leven o.a. sneeuwluipaarden & de Altai Snowcock, de bekendste hooggebergte vogel in Mongolië. We kamperen in een vallei aan de andere kant van de pas.

Wandeltijd 5 u – kampeerplaats 2800 m

Dag 14 – 29.09 Shiveet Khairkhan

De trekking verloopt verder bergafwaarts richting Shiveet Khairkahn. Deze berg is heilig voor de lokale bevolking & er mag hier niet gejaagd worden, er leven zo’n 400 Siberische Ibex berggeiten. In deze streek bevinden zich belangrijke petroglyfen uit de Hun periode (200 B.C.). De komst van de Huns was de reden waarom de Chinese keizer Qin Shi Huangdi de Chinese Muur liet bouwen.

Wandeltijd 6 u – kampeerplaats 2300 m

Dag 15 – 30.09 Tsagaan rivier

We wandelen door een vallei langs de Tsagaan rivier die ontspringt aan de Potanin gletsjer, met zijn 15 km de grootste van Mongolië. Nadat we de kampplaats bereiken, die zich vlakbij een parkwachter post bevindt, wandelen we naar 2 mooie bergmeren die iets hogerop gelegen zijn.

Wandeltijd 7 u – kampeerplaats 2400 m

Dag 16 – 01.10 Tavan Bogd Base Camp

We gaan verder bergopwaarts en bereiken de hoogste kampplaats van de reis waar we 2 nachten verblijven. Zelfs in volle zomer is sneeuw hier mogelijk en ‘s nachts liggen de temperaturen onder het vriespunt, tenslotte zijn we hier vlakbij Siberië. Tavan Bogd betekent ‘Holy 5′, waarvan Huiten Uul 4374 m de hoogste berg van Mongolië is. De omgeving hier is ronduit spectaculair.

Wandeltijd 6 u – kampeerplaats 3200 m

Dag 17 – 02.10 Beklimming Huiten – Malchin     

We vertrekken samen tot aan de basis van Malchin, waar we afdalen tot aan de Potani gletsjer. Onder begeleiding van een berggids steken we de grootste gletsjer van Mongolië veilig over. We zetten ons ABC (Advanced Base Camp) op aan de oostelijke zijde van Huiten, met schitterende zichten van de omgeving.

Huiten: Wandeltijd 6 u – kampeerplaats 3650 m

Wie niet opteert voor de Huiten beklimming kan een poging wagen om de top van Malchin 4050 m te behalen. Dit is de enige van de Tavan Bogd pieken die zonder technische moeilijkheden kan beklommen worden. Het blijft een inspanning maar de zichten van de top zijn schitterend. Bij goed weer kan je Belukha 4500 m zien liggen, het hoogste punt van de Altaï bergketen, gelegen in Rusland.

Malchin: Wandeltijd 8 u – kampeerplaats 3200 m

Diegenen die niet voor Huiten of Malchin beklimming kiezen kunnen een wandeling in de omgeving maken.

Dag 18 – 03.10 Beklimming Huiten – Base Camp

Vandaag krijg je de kans om op het dak van Mongolië te staan. Na zo’n 4 u. klimmen, waarbij gebruik wordt gemaakt van stijgijzers en een piolet, bereiken we de top De te overwinnen wanden variëren, en gaan tot 45°. View from the top: ongeëvenaarde zichten over de Altaï bergketen, die zich tot ver in China uitstrekt.

Wandeltijd 10 u – kampeerplaats 3150 m

Wie gisteren de Malchin beklimming deed, of een wandeling in de omgeving van het basiskamp maakte, kan vandaag samen met de gids een wandeling maken langs de gletsjer.

Wandeltijd 3 u – kampeerplaats 3150 m

Dag 19 – 04.10 Terugrit Ölgii

De bergen laten we nu achter ons en we rijden we naar Ölgii, hoofdstad van de Altaï provincie, in het uiterste westen van Mongolië. Onderweg bezoeken we Achit Nuur, één van de grootste zoetwatermeren in Mongolië, met mooie landschappen in de omgeving. We overnachten vandaag in een comfortabel hotel, een warme douche zal welkom zijn na de trekking.

5 u rijden – Ölgii 1700 m

Dag 20 – 05.10 Eagle Hunting Festival

Ieder jaar komen er van iedere uithoek van het westen van Mongolië eagle hunters met hun vogel naar Olgii om deel te nemen aan het festival. Iedere vogel blijft trouw aan één persoon verbonden, gedurende heel zijn leven. Na een lange training kennen deze machtige roofvogels onwaarschijnlijke jachttechnieken die tijdens het festival worden gedemonstreerd,

Dag 21 – 06.10 Eagle Hunting Festival

Tijdens de tweede dag komen de eagle hunters en hun vogels opnieuw in actie. Er is ook muziek, dans, kleurrijke traditionele kledij, en verschillende andere activiteiten zoals boogschieten, of paardrijden. Het gebeurt allemaal in een relaxte sfeer, een mooie afsluiter voor een reis doorheen een bijzonder land.

Dag 22 – 07.10 Ölgii – Ulanbaator

Vanuit Ölgii vliegen we terug naar Ulanbaator, een vlucht van 2,5 uur die ons het traject dat we aflegden door Centraal-Mongolië vanuit de lucht laat zien. Transfer naar een comfortabel en centraal gelegen hotel in de Mongoolse hoofdstad, waar bijna de helft van de 3 miljoen inwoners van het land leven. We bezoeken met een lokale gids het Gandan klooster, het winterpaleis, Zaisan memorial en het Sukhbaatar plein.

Dag 23 – 08.10 Ulanbaator – Brussel

Internationale vlucht vanuit Ulaanbaator terug naar Brussel.

Prijs & data

Van                 Tot               Beschikbaarheid     Prijs

16.09.24         11.10.24        Volzet                       3.695€

Inclusief

 • Binnenlandse vlucht Olgii – Ulaanbaatar
 • Hotelovernachtingen Olgii – Ulaanbaatar
 • Ger kamp overnachtingen
 • Tent overnachtingen tijdens trekking
 • Alle maaltijden
 • Gebruik van kampeermateriaal
 • Paarden tijdens de trekking
 • Verplaatsingen met eigen 4×4 Landcruiser
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Inkom Eagle Hunting Festival
 • Luchthaventaksen

Exclusief

 • Internationale vlucht Brussel – Ulaanbaatar
 • Vervoer naar/van Brussels Airport
 • Verzekeringen (Bijstandsverzekering verplicht)
 • Persoonlijke uitgaven (dranken)
 • Optionele excursies
 • Fooien (± 80€)

Internationale vlucht

Internationale vlucht kan via Offtrack geboekt worden.

Aantal deelnemers

Min. 6 deelnemers / Max. 12 deelnemers

Betaling

Voor het vastleggen van de reis moet een deel van de totale reissom betaald worden.

Voorschot: 875€
De rest van de betaling wordt 6 weken voor vertrek gestort.

Rek. nr BE77 6108 3300 2042
Btw BE 0655 990 610

Indien je voor een verzekering opteert (aanbevolen) kan dit samen met het voorschot afgerekend worden.

Praktisch

Inschrijvingen en opties

13 inschrijvingen

9 vrouwen (29, 42, 43, 46, 54, 55, 63, 72, 61)

4 mannen (50, 60, 62, 68)

Reisdocumenten

Voor Mongolië heb je een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is bij aankomst.
Momenteel heb je geen visum nodig om Mongolië te kunnen bezoeken indien je uit België afkomstig bent.

Transport

Bij een reis naar Mongolië heb je een flexibele instelling nodig, infrastructuur is hier nog in volle ontwikkeling.

Internationale vlucht

Vanuit Brussel naar Ulaanbaatar

Binnenlandse vlucht:

We vliegen vanuit Ölgii naar Ulaanbaatar: duur vlucht 2,5 uur.
Bagage max. 15 kg per persoon

Japanse 4×4 Jeeps:

Gezien de hogere snelheid en groter comfort gebruiken we eigen 4×4 jeeps met chauffeur.

Furgo:

Voor de verplaatsingen naar/van de trekking gebruiken we Russische vans

Overnachtingen

Comfortabele hotels

In Ulaanbaatar en Ölgii overnachten we in 2-persoonskamers.

Degelijke tweepersoonstenten

Tijdens de trekking slapen we in ruime tenten. Er wordt een tent voorzien om te eten.

Ger kamp

Tijdens het 1ste deel van de reis slapen we overwegend in Ger kampen. Dit zijn traditionele ruime nomadententen met een houtkachel, tafels, en bedden, je kan in een Ger gewoon rechtstaan
De tenten zijn meestal op basis van 2 personen.
Een Ger kamp beschikt over gedeeld sanitair, inclusief douches met (doorgaans) warm water.
Er is altijd een grotere Ger met tafels en stoelen waar er gegeten wordt.
Hier overnachten betekent op een authentieke manier de Mongoolse cultuur ervaren.

 • Toeslag individuele kamer/tent 595€

Maaltijden

Ulaanbaatar – Ölgii

In Ulaanbaator is er een ruim aanbod van Westerse en Mongoolse restaurants, in Ölgii zijn er Mongoolse en Turkse restaurants.

Trekking

Het team bereidt de maaltijden, met zowel Westerse als Mongoolse invloeden.
Er worden steeds groenten voorzien met extra aandacht voor vegetariërs.
In Mongolië wordt er voornamelijk vlees gegeten.

Ger kampen

Er is steeds een restaurant aanwezig, ook hier zal vlees het menu domineren.

Nomadenfamilie

Lunch of diner bij een nomadenfamilie is ook op culinair vlak een aparte ervaring, o.a. gefermenteerde paardenmelk (airag), schapenyoghurt, gedroogde kaas.

Tijdsverschil

Het is in Mongolië 6 uur later dan in België tijdens de zomer.

Taal

De officiële taal in Mongolië is Mongools. In het westen spreken veel mensen Kazach.
Zeer weinig mensen spreken Engels.

Klimaat

De beste periode om Mongolië te bezoeken is van juni tot oktober. Vanaf oktober gaan de temperaturen snel naar beneden. ‘The land of the Blue Sky’ heeft zo’n 260 zonnige dagen per jaar.
Mongolia heeft geen toegang tot de zee en is volledig omsloten door Rusland en China.
De winters in Mongolië behoren tot de strengste ter wereld. Grote delen van het land bestaan uit steppen en woestijnsteppe landschappen met weinig vegetatie of neerslag.
Sneeuw is zelfs in de zomer mogelijk boven 2000m.

Gemiddelde temperatuur in september:

 • Ulaanbaatar: 16°C – 18°C
 • Ölgii: 16°C – 18°C

Klik hier voor up-to-date weerinformatie.

Verzekering

Via Offtrack kan je een annulatieverzekering en/of bijstandsverzekering afsluiten in samenwerking met Allianz Global Assistance.
Een bijstandsverzekering is voor deze reis verplicht.
Een annulatieverzekering is geen verplichting, maar wordt sterk aanbevolen. Deze verzekering blijft ook geldig tijdens de reis, d.w.z. dat wanneer je de reis moet onderbreken, je op basis van de annulatieverzekering een vergoeding kan ontvangen voor de niet gebruikte reisdagen.
Je kan opteren voor een tijdelijke polis, indien je meerdere reizen (ook korte) per jaar maakt kan een jaarpolis interessanter zijn.
Meer informatie over Allianz reisverzekeringen en premies vind je hier

Fysiek niveau

Trekking

Er wordt gemiddeld tussen de 5 en 7 uur per dag gewandeld. De toestand van de wandelpaden is gevarieerd, van makkelijk te volgen paden tot lastigere rotspaden. De hoogteverschillen blijven beperkt. De veranderlijke weersomstandigheden kunnen de trekking bemoeilijken.

2-daagse Huiten

Is van een hoger niveau dan de rest van de reis. Er wordt een gletsjer overgestoken en de weg naar de top is een beklimming. Eerder gebruik van stijgijzers wordt aanbevolen. Het gaat om een relatief eenvoudige beklimming die weinig technische hindernissen inhoudt. De stijgingspercentages bedragen niet meer dan 45°. Alles gebeurt steeds onder toezicht en begeleiding van een ervaren berggids.

Niveau 3
Klik hier voor meer informatie over wandelniveau.

Begeleiding

Ervaren lokale Mongoolse, Engelstalige gids.

Bijeenkomst

Er wordt vóór de reis een bijeenkomst georganiseerd om samen het programma te bespreken en je medereizigers te ontmoeten.

Elektriciteit

In de Mongolië worden andere stopcontacten gebruikt als in Europa. Je neemt beste een universele adapter mee. Er zal tijdens de reis overal elektriciteit aanwezig zijn, behalve tijdens de trekking.

Financiën – Budget

De lokale munt in Mongolië is Tugrik (MNT).
Klik hier voor de huidige wisselkoers.
In Ulaanbaatar geldautomaten aanwezig, ook op andere plekken tijdens de reis komen we eveneens ATM’s tegen. Check voor vertrek bij je bank of je debetkaart geactiveerd is voorgebruik buiten de EU-zone.
Kredietkaarten, MasterCard, Visa in de eerste plaats, worden op sommige plekken aanvaard.
Reken op zo’n 150€ voor lokale uitgaven, voor o.a. dranken, fooien.

EHBO

Medische voorzieningen zijn zeer beperkt in Mongolië.
Voor wondverzorging wordt gezorgd, voor het overige sta je zelf in.
Aanbevolen persoonlijke medicatie:
Pijnstillend en koortswerend product, product voor maag- en darmklachten, product tegen insectenbeten- en huidirritaties, zalf voor ontstekingen, kneuzingen, ontsmettende zalf, verbanden.

Gezondheid

Offtrack heeft geen medische bevoegdheid.
Voor medisch advies kan je bij je huisarts of het Tropisch Instituut (itg) terecht.
Voor deze reis zijn geen specifieke inentingen vereist.

Inentingen voor Hepatitis A, B, tetanus en difterie zijn steeds aanbevolen. Voor de meest actuele informatie rond aanbevolen/verplichte inentingen en voorzorgsmaatregelen per land kan je hier terecht.

Uitrusting

Reistas

Er is voldoende plaats voorzien in de voertuigen voor bagage. Voorzie best een soepele reistas of rugzak.
Tijdens de trekking wordt de bagage door lastdieren (paarden of kamelen) gedragen.
Er worden tassen voorzien, deze bieden echter geen volledige waterdichtheid.
Om die reden voorzie je zelf een grote waterdichte zak, min 50l. waar essentieel materiaal in kan.
Tijdens de trekking beperk je je bagage tot 15 kg.
Bagage die je niet nodig hebt zal door de chauffeurs naar Olgii worden gebracht.

Van Offtrack krijg je een bagagelabel om aan je reistas te bevestigen.
Zet hierop je naam, Gsm (+32), en emailadres.

Dagrugzak

Tijdens de dagwandelingen draag je enkel een dagrugzak, min 30l.
Bij hevige regen is een regenhoes onvoldoende.
Voorzie steeds een waterdichte zak (camera, smartphone, paspoort).

 • Wandelschoenen geschikt voor zwaar en bergachtig terrein (bij voorkeur enkelomsluitend)
 • Lichte wandelschoenen/sportschoenen
 • Slaapzak (comfort -5°C)
 • Liner (wol voor warmte, zijde voor comfort)
 • Slaapmatje (type Thermarest wordt aanbevolen om het slaapcomfort te verhogen)
 • Wandelkousen
 • Waterdichte jas/broek
 • Fleece/Windstopper
 • Wandelbroek(en)
 • Handdoek
 • Short/zwemshort
 • Handschoenen (Gore-Tex)/muts
 • T-shirts/hemd(en)
 • EHBO-kit (persoonlijke medicatie)
 • Lippencrème met hoge UV filter
 • Zonnebril
 • Zonnecrème (min. factor 30)/aftersun
 • Insectenbescherming
 • Pet of hoed
 • Drankfles (min.1 l)
 • Wandelstokken (persoonlijke keuze)
 • Hoofdlamp (+ reserve batterijen)
 • Getten

Minder essentieel, maar handig om mee te nemen

 • Reserve veters
 • Zakmes
 • Wasmiddel (biologisch afbreekbaar)
 • Wastouw
 • Iets om te lezen
 • Spiegeltje
 • Reserve batterijen camera
 • Extra memory card
 • Ontsmettende handgel
 • Vochtige doekjes

Tip: scan je paspoort + bankkaarten in en mail ze naar jezelf

Programmawijziging

Onvoorziene omstandigheden, wijzigingen in vluchtschema’s of andere oorzaken kunnen, indien noodzakelijk, tot een wijziging van dagindeling of programma leiden.

Literatuur

In het spoor van Genghis Khan: Een man legt per paard de route af van de leider van het grootste rijk dat ooit bestaan heeft.
Auteur: Tim Cope
Hunting with Eagles: Beschrijving van de levensstijl van deze unieke cultuur in West-Mongolië.

Voor kaartmateriaal kan je terecht bij:

Altavia: Antwerpen
Atlas & Zanzibar: Gent
De Reyghere: Brugge
Anticyclone des Açcores: Brussel

Korting aankoop outdoormateriaal

Op vertoon van je bestelbon van een Offtrack reis krijg je bij een aantal outdoor winkels 10% korting op alle artikelen.
Klik hier om te bekijken waar dit mogelijk is.

Vlaamse Solidariteit Reisgelden

Offtrack is lid van het VVR en Vlaamse Solidariteit Reisgelden.
In geval van financieel onvermogen worden alle gestorte bedragen integraal terugbetaald.
Indien u een reis boekt via Offtrack gebeurt dit onder de Belgische wetgeving en onder de bescherming van de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen.

Verlengingen

Alle programma’s werden zorgvuldig voorbereid, het gaat om bestemmingen die zeer goed gekend zijn door Offtrack. Wil je een reis verlengen of aanpassen? Neem gerust contact op, dan bespreken we de verschillende mogelijkheden.

Foto's

Mongolia - bergen
Mongolia
Mongolia - bergen
Mongolië
Mongolia - natuur
Mongolië
Mongolia - bergen
Mongolië
Mongolia - eagle hunter
Mongolië
Mongolië 4
Mongolië 2
Mongolië 1
Mongolië - Eagle Hunting Festival
Mongolië
Mongolië - Eagle Hunting Festival
Mongolië
Mongolië - lokaal meisje
Mongolië
Mongolië - Eagle Hunting Festival
Mongolië
Mongolië - lokale man
Mongolië
Mongolië - zonsondergang
Mongolië
Mongolië - Eagle Hunting Festival
Mongolië
Mongolië - Eagle Hunting Festival
Mongolië
Mongolië - meer
Mongolië
Mongolië - kameel
Mongolië
Mongolië - Eagle Hunting Festival
Mongolië
Mongolië - natuur
Mongolië
Mongolië - paardrijden
Mongolië

Video's