Overzicht Noord-Peru

Wandelreis in Noord-Peru

Ontdek het minder bezochte noordelijke deel van de Andes op een actieve manier. Peru kent een enorm rijk verleden dat tot zijn hoogtepunt kwam tijdens de Incaperiode. Overal in het land zijn restanten zichtbaar van één van de voornaamste culturen uit de geschiedenis. Vanuit de Peruaanse hoofdstad Lima rijden we naar Chavín de Huántar, gelegen in het Andes gebergte. De gelijknamige fascinerende tempels, zijn zowel boven- als ondergronds gelegen. Een spectaculaire rit brengt ons naar het hart van de Centrale Andes, waar we een aantal dagwandelingen maken. De Spaanse overheersing bracht koloniale invloeden mee, die hun stempel drukten op het hedendaagse Peru.

Trujillo, gelegen aan de Stille Oceaan, is hiervan een uitstekend voorbeeld. Het nabijgelegen Chan Chan, is de grootste zandstad ter wereld. Vanuit Chiclayo bezoeken we de restanten van Sipán, daterend uit het Mochetijdperk. Cajamarca is één van de meest aantrekkelijke koloniale steden in het hoogland van Noord-Peru. In deze regio zijn verschillende pre-Inca sites gelegen, die we op een actieve manier verkennen. Leimebamba is een weinig bezocht dorp waar we een mooie wandeling maken in de omgeving.

In de Chachapoyas regio vind je watervallen, uitgestrekte valleien, spectaculair gelegen sarcofagen en ruïnes. Kuélap is een uitgestrekte pre-Colombiaanse site die tot de meest spectaculaire van Zuid-Amerika behoort. We sluiten de reis af met een 4-daagse trekking. Ze gaat door een unieke zone van nevelwoud en regenwoud, dat de overgang vormt tussen de  Andes en het Amazonegebied. Noord-Peru biedt een grote variëteit aan cultuur en landschappen, die je tijdens deze reis in detail ervaart.

Programma

Dag 1 – 02.07 Brussel – Lima

Internationale vlucht vanuit Brussel naar Lima.

Dag 2 – 03.07 Lima – Chavín de Huántar

Aankomst in de Peruaanse hoofdstad Lima. We rijden  naar Chavín de Huántar, in de Centrale Andes gelegen.

5 u rijden – Chavin de Huántar 3250m

Dag 3 – 04.07 Chavín de Huántar

We doen het rustig aan, want we bevinden ons boven 3000m.
In de voormiddag bezoeken we de ruïnes van Chavín de Huántar. Tempelvormige structuren vormen een ondergronds labyrint, uniek in Latijns-Amerika. In de namiddag rijden we verder in noordelijke richting via indrukwekkende landschappen. We komen toe in Huaraz, gelegen op 3050m. Hier verblijven we de komende 3 nachten.

3,5 u rijden – Lodge 3550m

Dag 4 – 05.07 Laguna Churup

Vandaag maken we een wandeling naar het nabijgelegen Laguna Churup, op 4450m hoogte. Deze wandeling laat ons kennismaken met hoogtevlaktes en berglandschappen.
Het eindpunt van de wandeling, Laguna Churup, is prachtig gelegen.
Via dezelfde route keren we terug en overnachten opnieuw in onze comfortabele lodge.

6 u wandelen

Dag 5 – 06.07 Centrale Andes

We maken een tweede wandeling in de regio. Huaraz is de hoofdstad van het departement Ancash. Van hieruit maken we een wandeling die ons langs pre-Inca ruïnes brengt. Onderweg hebben we goede zichten op Huascarán 6768m, het hoogste punt van Peru.
De wandeling eindigt aan warmwaterbronnen. Wie dit liever doet kan vandaag voor een optionele excursie per paard of mountainbike opteren.
We slapen een laatste nacht in de lodge.

2 u rijden – 5 u wandelen

Dag 6 – 07.07 Caraz – Laguna Paron

Caraz, dat we na 2,5 uur rijden bereiken, is een relaxed stadje in de Andes. Hier zullen we de komende 2 nachten verblijven. Onderweg komen we voorbij het dorp Yungay, waar in 1970 meer dan 25.000 mensen het leven verloren ten gevolge van een krachtige aardbeving. In de namiddag rijden we naar het nabijgelegen dorp Parón. We wandelen verder tot aan het gelijknamige Laguna (meer), dat op 4200m is gelegen.

2,5 u rijden – 4 u wandelen – Caraz 2270m

Dag 7 – 08.07 Lagunas Llanganuco – Laguna 69

Vanuit Caraz rijden we met ons voertuig naar Lagunas Llanganuco. Met hun diepblauwe kleur en zichten op verschillende 6000+ m bergen een schitterende plek. We gaan verder naar het startpunt van onze wandeling, Laguna 69, gelegen op 4500m hoogte.
Een wandeling in de centrale Andes die bergliefhebbers erg zullen appreciëren. We overnachten opnieuw in Caraz.

2 u rijden – 5 u wandelen

Dag 8 – 09.07 Trujillo – Huanchaco

Na een week in de Centrale Andes te hebben doorgebracht rijden we vandaag naar de Stille Oceaan. Het nabijgelegen Huanchaco kent een boeiend verleden, de stranden zijn fotogeniek. Hier maken we ’s avonds een zonsondergang mee, we eten in één van de vele visrestaurants die je hier kan vinden.
De komende twee nachten verblijven we in een centraal gelegen hotel.

5 u rijden

Dag 9 – 10.07 Trujillo – Chan Chan

Vandaag staat er een culturele topdag op het programma. We bezoeken de indrukwekkende zandstad van Chan Chan, die met voorsprong de grootste ter wereld is in zijn soort. Het is eveneens de grootste pre-Colombiaanse constructie in Latijns-Amerika. In de namiddag verkennen we Trujillo, waar je nog heel wat koloniale kerken en gebouwen kan terugvinden.

Dag 10 – 11.07 Huanca de la Luna/Huaca del Sol – Trujillo

We bezoeken de interessante Huacas (graven) van de maan en de zon (luna y sol). Beiden zijn totaal verschillend. Terwijl Huaca del sol imponeert qua afmetingen, biedt Huaca del Sol mooie en kleurrijke schilderingen. We vervolgen nadien onze route langs de woestijnachtige kust van Peru tot aan de stad Chiclayo.
Een aangename stad, aan de Stille Oceaan gelegen.

3,5 u rijden

Dag 11 – 12.07 Señor de Sipán 

In het nabijgelegen Lambayeque bevindt zich één van de meest boeiende musea van Peru. El señor de Sipán’, uit het Moche tijdperk, was één van de machtigste strijdheren uit deze regio. Zijn graf, dat zich eveneens hier bevindt, is een bezoek meer dan waard. Nadien rijden we weg van de kust, opnieuw het binnenland in.
We overnachten vandaag in een Ecolodge, die ideaal is gelegen aan de rand van het Chaparrí reservaat.

1,5 u rijden

Dag 12 – 13.07 Reserva de Chaparri 

Reserva de Chaparri werd in 2000 opgericht, en is een unieke plek, en één van de weinige plekken in de wereld waar je een reële kans hebt om de zeldzame brilbeer in zijn natuurlijke habitat te spotten. Puma’s, miereneters, condors, en 240 andere vogelsoorten zijn enkele andere inwoners van dit reservaat. We rijden verder het binnenland in tot aan Cajamarca, zonder twijfel één van de best bewaarde koloniale steden van Peru. Hier brengen we de komende 3 nachten door in een centraal gelegen hotel.

5 u rijden – Cajamarca 2750m

Dag 13 – 14.07 Cajamarca

Hier deed zich een belangrijke gebeurtenis is de geschiedenis voor, die uiteindelijk tot de val van het Inca-rijk heeft geleid. De Inca muren werden grotendeels door de Spanjaarden vernield, in de plaats werden koloniale structuren gebouwd.
De vele kerken, plaza’s en gebouwen zijn overal in de stad zichtbaar. We brengen de dag rustig door en verkennen het historische centrum.

Dag 14 – 15.07 Omgeving Cajamarca 

In de omgeving van Cajamarca zijn er heel wat plekken die een bezoek waard zijn.
De warmwaterbronnen (Los Baños de Inca) wordt onze eerste stopplaats, wie wil kan hier baden. De pre-Incanecropolissen ‘Ventanillas de Otuzco en Combayo’ zijn mooi gelegen. We maken een wandeling in deze omgeving, met berglandschappen onderweg.

3 u rijden – 2 u wandelen

Dag 15 – 16.07 Leimebamba

We laten Cajamarca achter ons en rijden verder het binnenland van Noord-Peru in, tot aan het dorp Leimebamba. De vriendelijke inwoners van deze afgelegen regio geven ons meteen een welkomgevoel. We bezoeken een museum waar verschillende mummies aanwezig zijn die in deze regio werden gevonden.

Leimebamba 2050m

Dag 16 – 17.07 Leimebamba – Chachapoyas

Een wandeling in deze mooie streek mag niet ontbreken, de ideale hoogte hier zorgt voor een aangenaam klimaat. Via een spectaculaire route rijden we tot aan Chachapoyas. Deze aangename typische Andesstad is relaxed en omgeven door bergen, watervallen, en archeologische sites. De komende 2 nachten slapen we in een koloniaal gebouw.

5 u rijden – 3 u wandelen – Chachapoyas 2230m

Dag 17 – 18.07 Gocta

We rijden verder in noordelijke richting om de 3de hoogste waterval ter wereld te bezoeken: Gocta 771m. Langs dichte vegetatie wandelen we naar een prachtig uitzichtpunt, en verder tot aan de waterval.

2 u rijden – 5 u wandelen

Dag 18 – 19.07 Gran Vilaya Trekking

We rijden vanuit Chachapoyas naar Cruz Pata. Hier start onze trekking, de sarcofagen van Karajía wordt ons eerste doel. Ze bevinden zich op een onmogelijke plaats aan verticale rotswanden. Mummies werden talrijk gevonden in deze regio, dit zijn er slechts enkele van. We gaan verder tot aan de schitterende Huaylla Belenvallei, waar we in eenvoudige accommodatie overnachten.

5 u wandelen – Huaylla Belen vallei 2335m

Dag 19 – 20.07 Gran Vilaya Trekking

Vanuit de Huaylla Belenvallei volgen we een pre-Spaans pad, langs dichte vegetatie.
De flora in deze regio bestaat uit nevelwoud en dicht uniek regenwoud dat tot op 2500m kan groeien. In vogelvlucht bevinden we ons niet ver van het Amazonewoud.
Dit transitiegebied kent o.a. een groot aantal vogels, zoals de Andestoucan, kolibries, en papegaaien. We lunchen aan de pre-Inca site van Pirquilla, waar zich meer dan 400 circulaire kamers bevonden. We wandelen verder tot het dorp Congón, waar we de nacht in simpele, maar verzorgde accommodatie doorbrengen.

6 u wandelen – Congón 1790m

Dag 20 – 21.07 Gran Vilaya Trekking

Vandaag staat de zwaarste dag van de trekking op het programma. Na het ontbijt gaan we naar Lanche, waar we een kleine archeologische site terugvinden. Na de lunch volgt een stevige klim naar de Yumal pas, gelegen op 3350m. Van hieruit hebben we panoramische zichten op Kuélap, de machtige archeologische site die we de volgende dag zullen bezoeken. Overnachting in het dorpje Choctomal in eenvoudige accommodatie.

7 u wandelen – Choctomal 3030m

Dag 21 – 22.07 Gran Vilaya Trekking – Kuélap

Een korte wandeling brengt ons naar Kuélap, één van de grootste en best bewaarde pre-Incacomplexen die je in Peru kan terugvinden. Gelegen op 3100m, een spectaculaire setting die een ideaal eindpunt vormt van deze afwisselende reis doorheen het boeiende Noord-Peru. Vanuit Kuélap rijden we terug naar Chachapoyas waar we opnieuw overnachten in het hotel dat we reeds kennen.

Dag 22 – 23.07 Chachapoyas – Lima

Binnenlandse vlucht vanuit Chachapoyas, met aansluitend terugvlucht naar Brussel.

Dag 23 – 24.07 Lima – Brussel

Internationale vlucht naar Brussel.    

Prijs & data

Van                 Tot                  Beschikbaarheid                 Prijs

02.07.22         24.07.22        Niet meer beschikbaar       4.395€

Inclusief

 • Internationale vlucht Brussel – Lima
 • Binnenlandse vlucht Chachapoyas – Lima
 • Alle overnachtingen
 • Alle maaltijden
 • Verplaatsingen met eigen minibus
 • Reisbegeleiding
 • Inkom musea en tempels volgens programma
 • Luchthaventaksen
 • Inkom Nationale Parken
 • Luchthaventaksen

Exclusief

 • Verplichte Verzekering (inclusief helikopterdekking)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Dranken
 • Fooien
 • Visumkosten

Aantal deelnemers

Min. 5 deelnemers / Max. 12 deelnemers

Betaling

Voor het vastleggen van de reis moet een deel van de totale reissom betaald worden.

Voorschot: 1495€
De rest van de betaling wordt 6 weken voor vertrek gestort.

Rek. nr BE77 6108 3300 2042
Btw BE 0655 990 610

Indien je voor een verzekering opteert (aanbevolen) kan dit samen met het voorschot afgerekend worden.

Praktisch

Inschrijvingen en opties

2 inschrijvingen

2 vrouwen (38, 67)

Reisdocumenten

Voor Peru heb je een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is bij aankomst. Je hebt geen visum nodig als je over een Belgisch paspoort beschikt.

Transport

Internationale vlucht

Efficiënt vluchtschema vanuit Brussel naar Lima.
Een maand voor vertrek ontvangt iedereen zijn E-Ticket.

Binnenlandse vlucht

Vanuit Chachapoyas wordt er naar Lima gevlogen.

Privé voertuig

We beschikken we over een eigen, degelijk voertuig met ruim voldoende plaats voor bagage.

Lijnbussen

Sommige trajecten leggen we af met comfortabele lijnbussen.

Overnachtingen

Hotels – Guesthouses

We overnachten tijdens afwisselend in hotels, guesthouses, of hotels. Sommige zijn erg comfortabel, andere zijn wat eenvoudiger.
Alle accommodatie werd steeds uitgekozen o.w.v. de ligging.
Tijdens de 4-daagse tocht in Gran Vilaya slapen we in minder luxueuze accommodatie. Je slaapt wel telkens in een bed, en beschikt iedere dag over sanitair.

 • Toeslag éénpersoonskamer: 525€

Maaltijden

Ontbijt nemen we steeds aan de accommodatie.
Lunch bestaat uit een eenvoudige snack of picknick tijdens de wandelingen.
’s Avonds gaan we op steeds restaurant. De Peruaanse keuken is de beste van Latijns-Amerika, en kent een enorme variëteit aan gerechten, die regionaal erg verschillen.
Aan de kust kan uitstekend vis worden gegeten, zoals het nationale gerecht ‘ceviche’ (rouwe vis met citroensap en ajuin).

Tijdsverschil

Het is in Peru 7 uur vroeger dan in België tijdens de zomer.

Taal

De officiële taal in Peru is Spaans. Er worden heel wat regionale dialecten gesproken, zoals Quechua of Aymara.

Klimaat

Peru kent twee seizoenen: het droge- en het regenseizoen. Aan de westkust ligt de droge woestijn, in het oosten de Amazone, de Andes is centraal gelegen. De beste reistijd in Peru is het droge seizoen, tussen april en september. In het hoogland is het in die periode meestal zonnig, met sterke temperatuurschommelingen tussen dag en nacht. Augustus is een ideale periode om centraal Peru te bezoeken. De nachten zijn fris in het hooggebergte, overdag is het overwegend zonnig, het klimaat is doorgaans stabiel. Aan de kust is het aangenaam warm, er is zeer weinig neerslag. Gemiddelde temperatuur in augustus:

 • Cajamarca 24°- 26°C
 • Caraz 18° – 20°C
 • Trujillo 22° – 24°C

Klik hier voor up-to-date weerinformatie.

Verzekering

Via Offtrack kan je een annulatieverzekering en/of bijstandsverzekering afsluiten in samenwerking met Allianz Global Assistance. Een annulatieverzekering is geen verplichting, maar wordt sterk aanbevolen. Deze verzekering blijft ook geldig tijdens de reis, d.w.z. dat wanneer je de reis moet onderbreken, je op basis van de annulatieverzekering een vergoeding kan ontvangen voor de niet gebruikte reisdagen. Voor deze reis is een bijstandsverzekering verplicht. Je kan opteren voor een tijdelijke polis, indien je meerdere reizen (ook korte) per jaar maakt kan een jaarpolis interessanter zijn.
Meer informatie over Allianz reisverzekeringen en premies vind je hier

Fysiek niveau

Er wordt gemiddeld tussen 4 – 6 uur per dag gewandeld. Tijdens de trekking wordt er gemiddeld tussen de 5 – 6 uur per dag gewandeld over gevarieerd terrein. Tijdens de dagwandelingen worden er hoogteverschillen afgelegd tot 1000m per dag. Er zijn een aantal wandelingen in de Centrale Andes waar we boven 4500m hoogte gaan. Tijdens de trekking wordt er nergens boven 3500m gegaan.
Een degelijke basisconditie is nodig om deze reis op fysiek vlak aan te kunnen.
Niveau 2/3
Klik hier voor meer informatie over wandelniveau.

Hoogteziekte

Vanaf 2500m is het mogelijk dat er zich verschijnselen van hoogteziekte voordoen. Niet iedereen reageert hetzelfde op de verlaagde zuurstof op hoogte. Fysieke paraatheid of herhaalde keren op hoogte zijn geweest heeft geen invloed op hoe je lichaam reageert op hoogte. De meeste mensen hebben slechts lichte symptomen, die verminderen of verdwijnen doorgaans wanneer je lichaam zich aan de hoogte beter aanpast.

Symptomen van hoogteziekte:

Lichte symptomen: Duizeligheid, slapeloosheid, verminderde eetlust, lichte hoofdpijn, misselijkheid, kortademig, lichte zwelling van handen en voeten. Je kan bij lichte symptomen verder stijgen, met de nodige aandacht voor voldoende rustpauzes. Ernstige symptomen: (die mogelijks leiden tot een long- en hersenoedeem) Zware hoofdpijn (die niet weggaat bij het nemen van pijnstillers), vermindering van coördinatie, hallucinaties, abnormale oververmoeidheid, blauw worden van lippen en gezicht, braken, kortademigheid, versnelde ademhaling, hoge hartslag, hevige aanhoudende hoestbuien, wazig zien, verwardheid. Bij ernstige symptomen is de enige remedie aan hoogte verliezen. Op grote hoogte kunnen ernstige symptomen van hoogtezieke op korte tijd fataal zijn. Het is dan ook van groot belang alle symptomen snel waar te nemen zowel bij jezelf als andere deelnemers en de gids hiervan meteen op de hoogte stellen.
De lokale gids is goed op de hoogte van gevaarlijke symptomen en zal, indien nodig, maatregelen treffen om het slachtoffer zo snel mogelijk naar lagere hoogte te laten brengen.

Preventieve maatregelen:

Acclimatiseren, hiermee wordt bedoeld langzaam stijgen en het maximum aantal hoogtemeters per dag beperken. De eerste dagen zijn cruciaal, wordt er dan te snel gestegen, kan dit leiden tot een verstoorde acclimatisatie van de gehele periode op hoogte. Rustig tempo, veel drinken (3 liter per dag), aandacht besteden aan correcte voeding, diep ademhalen. Diamox kan helpen bij acclimatiseren, dit moet preventief genomen worden.

Begeleiding

Er gaat tijdens de hele reis een Engels/Spaanstalige gids mee.
Klik hier voor meer informatie over je begeleider.

Bijeenkomst

Er wordt voor de reis een bijeenkomst georganiseerd om samen het programma te bespreken, en je medereizigers te ontmoeten.

Elektriciteit

In de Peru worden andere stopcontacten gebruikt als in Europa.
Je neemt beste een universele adapter mee. Er zal tijdens de reis overal elektriciteit aanwezig zijn, ook tijdens de trekking.

Financiën – Budget

De lokale munt in Peru is Peruaanse Sol (PEN).
Klik hier voor de huidige wisselkoers.
In Lima zijn veel geldautomaten aanwezig, ook op andere plekken tijdens de reis komen we geregeld ATM’s tegen. Check voor vertrek bij je bank of je debetkaart geactiveerd is voorgebruik buiten de EU-zone. Kredietkaarten, MasterCard, Visa in de eerste plaats, worden op veel plekken aanvaard. Reken op zo’n 150€ voor lokale uitgaven, voor o.a. dranken.

EHBO

Medische voorzieningen variëren erg in Peru. In de steden kan je op degelijke voorzieningen rekenen, terwijl dit in meer afgelegen regio’s erg beperkt is. Voor wondverzorging wordt gezorgd, voor het overige sta je zelf in. Aanbevolen persoonlijke medicatie: Pijnstillend en koortswerend product, product voor maag- en darmklachten, product tegen insectenbeten- en huidirritaties, zalf voor ontstekingen, kneuzingen, ontsmettende zalf, verbanden.

Gezondheid

Offtrack heeft geen medische bevoegdheid. Voor medisch advies kan je bij je huisarts of het Tropisch Instituut (itg) terecht. Voor deze reis zijn geen specifieke inentingen vereist. Inentingen voor Hepatitis A, B, tetanus en difterie zijn steeds aanbevolen. Voor de meest actuele informatie rond aanbevolen/verplichte inentingen per land kan je hier terecht. Belangrijk is je goed te beschermen tegen de felle zon op hoger gelegen gebieden.

Uitrusting

Reistas

Er is voldoende plaats voorzien in de voertuigen voor bagage. Voorzie best een soepele reistas of rugzak. Tijdens de trekking wordt je bagage steeds naar de volgende verblijfplaats gebracht.
Van Offtrack krijg je een bagagelabel om aan je reistas te bevestigen.
Zet hierop je naam, Gsm (+32), en emailadres.

Dagrugzak

Tijdens de dagwandelingen & tijdens de trekking draag je enkel een dagrugzak, min 35l. Bij hevige regen is een regenhoes onvoldoende. Voorzie steeds een waterdichte zak (camera, smartphone, paspoort).

 • Wandelschoenen geschikt voor zwaar en bergachtig terrein (bij voorkeur enkelomsluitend)
 • Lichte wandelschoenen/sportschoenen
 • Wandelkousen
 • Waterdichte jas/broek
 • Fleece/Windstopper
 • Wandelbroek(en)
 • Handdoek
 • Short/zwemshort
 • Handschoenen (Gore-Tex)/muts
 • T-shirts/hemd(en)
 • EHBO-kit (persoonlijke medicatie)
 • Lippencrème met hoge UV filter
 • Zonnebril
 • Zonnecrème (min. factor 30)/aftersun
 • Pet of hoed
 • Drankfles (min.1 l)
 • Wandelstokken (persoonlijke keuze)
 • Hoofdlamp (+ reserve batterijen)
 • Pet of hoed
 • Drankfles (min.1 l)
 • Wandelstokken (persoonlijke keuze)

Minder essentieel, maar handig om mee te nemen

 • Reserve veters
 • Zakmes
 • Iets om te lezen
 • Reserve batterijen camera
 • Extra memory card
 • Ontsmettende handgel
 • Vochtige doekjes

Tip: scan je paspoort + bankkaarten in en mail ze naar jezelf

Programmawijziging

Onvoorziene omstandigheden, wijzigingen in vluchtschema’s of andere oorzaken kunnen, indien noodzakelijk, tot een wijziging van dagindeling of programma leiden.

Literatuur

Touching the void: Onwaarschijnlijk verhaal over de Britse klimmer Joe Simpson die met een gebroken been alleen Siula Grande 6344m succesvol afdaalt.
Verfilmd door Kevin Mac Donald, auteur boek: Joe Simpson
Death in the Andes: Boeiend verhaal dat zich afspeeld tijdens het lichtend pad in de jaren ’80 in Peru. Geeft een kijk op het leven in de Peruaanse Andes.
Auteur boek: Maria Vargas Llosa

Voor kaartmateriaal kan je terecht bij:

Altavia : Antwerpen
Atlas & Zanzibar : Gent
De Ryghere : Brugge
Anticyclone des Açores : Brussel

Korting aankoop outdoormateriaal

Op vertoon van je bestelbon van een Offtrack reis krijg je bij een aantal outdoor winkels 10% korting op alle artikelen.
Klik hier om te bekijken waar dit mogelijk is.

Vlaamse Solidariteit Reisgelden

Offtrack is lid van het VVR en Vlaamse Solidariteit Reisgelden. In geval van financieel onvermogen worden alle gestorte bedragen integraal terugbetaald. Indien u een reis boekt via Offtrack gebeurt dit onder de Belgische wetgeving en onder de bescherming van de reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen.

Verlengingen

Alle programma’s werden zorgvuldig voorbereid, het gaat om bestemmingen die zeer goed gekend zijn door Offtrack. Wil je een reis verlengen of aanpassen? Neem gerust contact op, dan bespreken we de verschillende mogelijkheden.

 

 

Foto's

Noord-Peru - Kuélap
Noord-Peru
Noord-Peru - berglandschap
Noord-Peru
Noord-Peru - meer
Noord-Peru
Noord-Peru - Cajamarca
Noord-Peru
Noord-Peru - Gocta waterval
Noord-Peru
Noord-Peru - canyon
Noord-Peru
Noord-Peru - Chan Chan
Noord-Peru
Noord-Peru - Señor de Sipán
Noord-Peru
Noord-Peru - Ventanillas de Otuzcu
Noord-Peru
Noord-Peru - Chan Chan
Noord-Peru
Noord-Peru - dieren
Noord-Peru
Noord-Peru - Laguna Churup
Noord-Peru
Noord-Peru - Huaca de la luna
Noord-Peru
Noord-Peru - herder
Noord-Peru
Noord-Peru - Huanchaco
Noord-Peru
Noord-Peru - Sarcofagos de Karajia
Noord-Peru
Noord-Peru - Kuélap
Noord-Peru
Noord-Peru - Cajamarca
Noord-Peru
Noord-Peru - berglandschap
Noord-Peru
Noord-Peru - berglandschap
Noord-Peru
Noord-Peru - Trujillo
Noord-Peru